Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #61 Meras35 dedi: O sebebler yeni gelcek güncellemeyle halledilebilir bence.Dolarında çıkışıyla bu fiyata cihaz bulmak sizin için zorlaşacaktır. Genişletmek için tıkla... Birçok sürüm denedim sonuç aynı kaldı ki şuan sürücü kurulamıyor.Servis ile iletişime geçtim bakalım, evet cihaz bulmak zor ama ben yine de para iadesi talep ettim.
Meras35 dedi: O sebebler yeni gelcek güncellemeyle halledilebilir bence.Dolarında çıkışıyla bu fiyata cihaz bulmak sizin için zorlaşacaktır. Genişletmek için tıkla... Birçok sürüm denedim sonuç aynı kaldı ki şuan sürücü kurulamıyor.Servis ile iletişime geçtim bakalım, evet cihaz bulmak zor ama ben yine de para iadesi talep ettim.
kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #62 Arkadaşlar Pubg ile alakalı sorun yaşıyorum bilginiz varsa şu konuda destek verir misiniz. Teşekkürler PUBG Mobile GameLoop tuşlar ekranda gözükmüyor
Arkadaşlar Pubg ile alakalı sorun yaşıyorum bilginiz varsa şu konuda destek verir misiniz. Teşekkürler PUBG Mobile GameLoop tuşlar ekranda gözükmüyor