MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR alınır mı?

Bütçe
13.000
Bende sıkıntı yaşıyorum hocam alan diğer arkadaşlarda da aynı şekilde maalesef. :(

@kafkaf45 hocam sizde durum ne oldu var mı herhangi bir sorun?
Ban yemiş benden rica etti :

bende sizin yaşadığınız sorunlar yok çok enteresan bi şekilde

ama ben daha mühendislik uygulaması kurmadım

yazdı.
Biraz daha açabilir misiniz hocam? Ne için kurulum?
WHQL 20.12.1 .Belki diğer cad uygulamarındaki hata düzelir. Denemek istiyorum.

Hocam sitesinde eski sürücüler yok.

Hocam MSI sitesinden indirdiniz galiba, o kullandığınız bayağı eski bir sürücü. Hemde WHQL değil. Şuradan 20.12.1 WHQL indirin.

Ban yemiş benden rica etti:

Bende sizin yaşadığınız sorunlar yok çok enteresan bir şekilde.

Ama ben daha mühendislik uygulaması kurmadım.

Yazdı.

WHQL 20.12.1. Belki diğer Cad uygulamarındaki hata düzelir. Denemek istiyorum.

DDU ile mevcut driverı silin hocam, sonra şu linkten.
20.12.1 Driver'ını kurun. İşlem tamamdır.
@kafkaf45 arkadaşınız galiba.

Hocam MSI sitesinden indirdiniz galiba, o kullandığınız bayağı eski bir sürücü. Hemde WHQL değil. Şuradan 20.12.1 WHQL indirin.

Tamamdır hocam teşekkürler msi ile iletişime geçelim çözüm bulamazlarsa deneyeyim.

Hocam gariptir ki kendim girince eski sürümler yok, siz atınca eski sürümler var :D.Evet son çare msi sitesinden indirdim.Birazdan bu sürücüyü deneyip sonuçları aktaracağım.Keşke yeni konu açsaydım moderatörlerden özür dilerim ama bu kadar cevap geleceğini düşünmemiştim.

Hocam gariptir ki kendim girince eski sürümler yok, siz atınca eski sürümler var :D.Evet son çare msi sitesinden indirdim.Birazdan bu sürücüyü deneyip sonuçları aktaracağım.Keşke yeni konu açsaydım moderatörlerden özür dilerim ama bu kadar cevap geleceğini düşünmemiştim.
Sağ tık sonra , görüntü ayarları

girdikten sonra altta gelişmiş görüntü ayarları var . Altta ayarlanıyor 60 hz diye . @kafkaf45 yazdı.

hocam sizde Solid veya diğer cad uygulamarı varsa onlarada bakabilir misiniz ?
Maalesef yok :(.

msi.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Hatası veriyor ve 20.12.1 amd sitesinde WHQL yazsa da kurulumda yazmıyor 20.10.23.01'de ise WHQL yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı