MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR nasıl?

Evet biliyorum ancak dediğim gibi i7-10750h işlemci modelinden çekiniyorum. Fenix 10TN-144 modelinde bu işlemci modeli var. Bu işlemci hakkında çok olumsuz yorum gördüm ve inceleme videolarında da ısınma oranı pek iç açıcı değildi :(

Fenix alınabilirliğini v19.7 ile kaybetti. Düşünmeyin.

Intel fanı mısınız? Ve 3060'lı Monster önermek Gamepower önermek gibidir.

Intel fanıyım evet. Ama AMD işlemcili olan ve RTX ekran kartına sahip olan bir laptop göremedim. Varsa da kusura bakmayın. Yoksa önerirdim. Monster yüksek modellerde malzeme kalitesi güzel.
Benim şahsen tercihim konu sahibinin RTX ekran kartlı bir sistem almasıdır. NVIDIA Ray Tracing de AMD'yi paramparça ediyor. Ve güzel teknoloji. DLSS sayesinde uzun ömürlü.

Intel fanıyım evet. Ama AMD işlemcili olan ve RTX ekran kartına sahip olan bir laptop göremedim. Varsa da kusura bakmayın. Yoksa önerirdim. Monster yüksek modellerde malzeme kalitesi güzel.
Benim şahsen tercihim konu sahibinin RTX ekran kartlı bir sistem almasıdır. NVIDIA Ray Tracing de AMD'yi paramparça ediyor. Ve güzel teknoloji. DLSS sayesinde uzun ömürlü.

Dediğiniz Tulpar değil, Tulpar görünümlü Abra. Model bazlı araştırma yapmanızı öneririm. Ayrıca mobilde Intel'ler alınmaz. 10750h fiyatını haketmiyor kesinlikle. Fanlık yapmayın lütfen.

Legion 5 var, çok güzel cihazdı. Stokları yok ancak şuan.

Dediğiniz Tulpar değil, Tulpar görünümlü Abra. Model bazlı araştırma yapmanızı öneririm. Ayrıca mobilde Intel'ler alınmaz. 10750h fiyatını haketmiyor kesinlikle. Fanlık yapmayın lütfen.

i7 8750H dan memnunum. Her neyse. Dediğim gibi AMD işlemcili ve RTX ekran kartlı bir dizüstü bulamadım. Varsa söyleyin onu öneririm.

Bu arkadaş da normalde RTX 2070 alınabilirken RTX 2060. ama neyse. GTX 1660 Ti'dan daha güçlü. O yüzden bunu öneriyorum tamam.

sizi önerin diye zorlamıyorum, 10750h ve monsterın kötü modellerini önermeyin diye uyarmak istiyorum. Biraz sinirlendiniz anlaşılan, sakin olun öneri yapıyoruz burada.

sizi önerin diye zorlamıyorum, 10750h ve Monster'ın kötü modellerini önermeyin diye uyarmak istiyorum. Biraz sinirlendiniz anlaşılan, sakin olun öneri yapıyoruz burada.

Hayır ne sinirlenmesi :D. Aksine AMD işlemcili ve RTX ekran kartlı bir laptop gösterdiğiniz için sağ olun. Bundan sonra onu önereceğim. Intel laptop önermemle fanlığımın alakası yok. Teşekkür ederim :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı