MSI Alpha 15 a4dek Ryzen 7 4800H işlemci ısınıyor

BeKolanĞ

Picopat
Daha fazla  
Sistemdeki Ryzen 7 4800H ve RX5600M'i tam anlamıyla kullanıyorum fakat işlemcim çok ısınıyor. Laptopta cooler Boost 5 de var 1 solda 2 arkada fan var ama yaramıyor quick CPU da her şey 100 idi onları neye çekmeme önerirsiniz bir de güç seçeneklerinden en düşük işlemci kullanımımı %85'e çektim (Valorant'ta bile işlemci 75-85 arası gidiyor) FPS değerlerim gayet iyi fakat ısınırsa ileride o FPS'yi alamayacağımdan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı laptopa sahibim, havalar bu kadar sıcak olmasına rağmen gayet iyi dereceye sahip bir laptop kullanıyoruz. Sıcaklıklarınız gayet normal.

Aynı laptopa sahibim, havalar bu kadar sıcak olmasına rağmen gayet iyi dereceye sahip bir laptop kullanıyoruz. Sıcaklıklarınız gayet normal.

Hocam söylemedim fakat MSI Afterburner yanlış göstermediyse 102 dereceyi gördü GTA 5 Max ayarlarda 105 derece Max Temp'i. bende korkup quick cpu da ayarları azalttım en düşük işlemci kullanımımı azalttım deneye yanıla çözücem

Hocam söylemedim fakat MSI Afterburner yanlış göstermediyse 102 dereceyi gördü GTA 5 Max ayarlarda 105 derece Max Temp'i. Bende korkup quick CPU da ayarları azalttım en düşük işlemci kullanımımı azalttım deneye yanıla çözeceğim

Cooler Boost açık mı? Havalar sıcak yüksek sıcaklıklar normal ancak 100 üstü hiç normal değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı