İnceleme MSI Alpha 15 B5EEK-212xtr inceleme

Düşük GPU kullanımı daha kötü asıl GPU kullanımını yüksek tutun olabildiğince yüksek FPS istiyorsaniz. Ekran kartı 100W olması lazım.
Ben hala öğrenemedim kaç watt olduğunu. Nasıl öğrenildiğini öğrenmeye çalışıyorum. Cahillik.

Entegre grafikle oynuyorsunuz sanırım. Driverlarınız güncel mi? RX 5600M bile Ultra'da 100-140 civarları oynatıyordu.

RX 6600M, Valorant'ta asla %90 kullanıma ulaşmaz. CTRL+SHIFT+O ile değerleri takip edebilirsiniz, Adrenalin kuruluysa tabii. Bu arada şarjdayken test edin.

RX 6600M, Valorant'ta asla %90 kullanıma ulaşmaz. CTRL+SHIFT+O ile değerleri takip edebilirsiniz, Adrenalin kuruluysa tabii.
Bende 90 civarı hocam arada bir 95 oluyor. İade edeyim o zaman bilgisayarı sorunlu sanırım.

Hocam selamlar,

17.3 Versiyonunu almayı düşünüyorum, fiyat dışında arada (15")1tb - 512gb(17") SSD farkı var gibi gözüküyor sadece. Bunu göz ardı edersek laptop u çoğunlukla sabit kullanacağım, ikisi arasında öneriniz var mıdır?

Ek olarak, SSD yükseltmesi yapılması halinde garantiden çıkma durumu bulunmuyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…