MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Pazartesi akşama doğru aldım hocam, 1 saat falan önce de kargoya verildi.

Yurtiçi Kargo hocam, ama Aras olsa da çok farkedeceğini düşünmüyorum. Her kargo şirketinde sorun çıkabiliyor bence.
Hocam aras kargo erenköy şubesi benim asus rog strix g512lv-hn165 laptopumu 18.12.2020 cuma günü kimlik kontrolü yapmadan, imza almadan teslim ettiği için laptopum çalındı. Böyle hata başka firma yapmamış araştırdığım kadarıyla

Bataryası nasıl hocam? Ben kaç watt vs. olması gerektiğini bilmiyorum da kaç saat gider sizce oyun oynarken veya internette takılırken? Pilleri Alpha 17 ile aynıysa diye soruyorum. Ve onda da %45 NTSC varmış sanırım, sizce çok sıkıntı mı? Daha önce deneyimlediniz mi acaba?

Aynen benimki de kargoda şuan dostum.

65Wh + Ryzen 4. nesil çok gider hocam. 48Wh Ryzen'lı TUF 6 saatten fazla 1080p video oynatıyorsa bu da takribi Zephyrus G14'ün az biraz aşağısında bir batarya ömrü sunacaktır.
(Günlük kullanımda 9 saat verir pekâlâ.)

Oyun oynarken oyuna göre değişiklik gösterir.

Harici GPU'yu kullanırken iyi batarya ömrü veren bir laptopun olduğunu zannetmiyorum.
Batarya ömrü maksimum 2 saat falandır herhalde.

Retina QHD Macbook kullanıyorum. Onun netliği, renk tonları hafiften göz yorar şekilde yoğun ve yüksek geliyor nedense. 😃

45% NTSC pek sıkıntı değil bence fotoğraf, video editi ile uğraşmıyorsanız sizi üzmez.
Takribi %70 sularında bir sRGB veriyor olması gerek.

Grafikvari işlerle uğraşmıyorsanız veya renk tonları konusunda çok takıntılı değilseniz sizin için bir sorun teşkil etmez.

65WH + Ryzen 4. nesil çok gider hocam. 48WH Ryzen'lı TUF 6 saatten fazla 1080P video oynatıyorsa bu da takribi zephyrus G14'ün az biraz aşağısında bir batarya ömrü sunacaktır.
(Günlük kullanımda 9 saat verir pekâlâ.)

Oyun oynarken oyuna göre değişiklik gösterir.

Harici GPU'yu kullanırken iyi batarya ömrü veren bir laptopun olduğunu zannetmiyorum.
Batarya ömrü maksimum 2 saat falandır herhalde.

Retina QHD MacBook kullanıyorum. Onun netliği, renk tonları hafiften göz yorar şekilde yoğun ve yüksek geliyor nedense. 😃

45% NTSC pek sıkıntı değil bence fotoğraf, video editi ile uğraşmıyorsanız sizi üzmez.
Takribi %70 sularında bir srgb veriyor olması gerek.

Grafikvari işlerle uğraşmıyorsanız veya renk tonları konusunda çok takıntılı değilseniz sizin için bir sorun teşkil etmez.

Anladım hocam, Bravo 17'nin pil performansı ortalama-ortalama altıydi diye hatırlıyorum incelemelerden hatırladığım kadarıyla. Bununki nasıldır diye sorayım demiştim. Video editi, fotoğrafla hiç işim yok, en azından profesyonel olarak. Çoğunlukla kod yazmak, ödev, oyun için kullanacağım. Bir tek seyden tereddüt etmiştim, hiç laptop kullanmadım, masaüstü monitör (ASUS 21.5 inç 75Hz-1MS)'ün renk doygunluğu parlaklığı nasıldır bilmiyorum, sadece ona göre aşırı bir fark olmaması benim için yeterli olur. 70 civarlarında srgb yeterli gibi geliyor kulağa.
Hocam aras kargo erenköy şubesi benim asus rog strix g512lv-hn165 laptopumu 18.12.2020 cuma günü kimlik kontrolü yapmadan, imza almadan teslim ettiği için laptopum çalındı. Böyle hata başka firma yapmamış araştırdığım kadarıyla
Haklısınız hocam bu olayın Aras kargodan dolayı olduğunu unutmuşum tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Anladım hocam, Bravo 17'nin pil performansı ortalama-ortalama altıydi diye hatırlıyorum incelemelerden hatırladığım kadarıyla. Bununki nasıldır diye sorayım demiştim. Video editi, fotoğrafla hiç işim yok, en azından profesyonel olarak. Çoğunlukla kod yazmak, ödev, oyun için kullanacağım. Bir tek seyden tereddüt etmiştim, hiç laptop kullanmadım, masaüstü monitör (ASUS 21.5 inç 75Hz-1MS)'ün renk doygunluğu parlaklığı nasıldır bilmiyorum, sadece ona göre aşırı bir fark olmaması benim için yeterli olur. 70 civarlarında srgb yeterli gibi geliyor kulağa.
51 Wh bataryalı ve 3. nesil Ryzen mıydı o hocam? Ryzen 4'ler epey az enerji harcıyor çünkü.

Monitörünüz buysa 100'e yakın sRGB vermesi gerek. Doygunlukta düşüş olacaktır ama fazla değil. Cihaz elime gelmediği için net bir yorum yapamam ama kullanım amaçlarınızda negatif bir etkisi olmaz.

Ben de aynı amaçlarla alacağım bu arada.

51 Wh bataryalı ve 3. nesil Ryzen mıydı o hocam? Ryzen 4'ler epey az enerji harcıyor çünkü.

Monitörünüz buysa 100'e yakın sRGB vermesi gerek. Doygunlukta düşüş olacaktır ama fazla değil. Cihaz elime gelmediği için net bir yorum yapamam ama kullanım amaçlarınızda negatif bir etkisi olmaz.

Ben de aynı amaçlarla alacağım bu arada.
Hocam ürün yayindan kaldırılmıştır diyor ama evet %90 o. Bataryasını hatırlamıyorum ama 4. nesildi. Öyle dediğime bakmayın belki de iyidir laptoplarla yeni yeni ilgilenmeye başladığım için çok pil muhabbetini bilmiyorum. Oyun oynarken 1 saatte bitiyor diyorlardı incelemelerde ne kadar iyi emin değilim. Oyun konusunda bayağı tahmin edicek gibi, bakalım :)

Yeni alpha nın yeni fiyatını aşağıya bırakıyorum :)

Yeni Alpha'nın yeni fiyatını aşağıya bırakıyorum :)

15K haketmiyor bence 13, 5 ideal. 15K'ya Tulpar T7 v19.7 alırdım.

Sinerji'de 14, 2K fiyat konmuş. Çok fazla bu fiyatlar.

Yeni alpha nın yeni fiyatını aşağıya bırakıyorum :)

artık alınmaz ederi 11kdı zaten onun yerine
Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu alınır o fiyata ekranı ve ekran kartı çok çok daha iyi işlemcileride kafa kafaya diyebiliriz yakın performans gösteriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı