MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

F4 ün altında bu yazıyor fn+f4 ne işe yarar bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 16089756629812742146009235878958.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 104
Anladım hocam. Kurulum için bir rehber bulabildiniz mi yoksa forum konularından mı yardım aldınız? Benim Alpha 15 de bugün gelecek muhtemelen.

Bir de cihazda kusur vesaire var mı diye nelerini kontrol etmem gerek öncelikle?

şuan bilgisayarın ederinin üstünde olduğunu anlamayacak kadar çalışıyor demek ki dostum onu anlayamıyorsun galiba

şuan bilgisayarın ederinin üstünde olduğunu anlamayacak kadar çalışıyor demek ki dostum onu anlayamıyorsun galiba
Kendi yazdığını oku önce sonra bir düşün
alpha bravo 17 şuan 10400 lira alpha 17nin fiyatı düşecek.Alacaklara tavsiyem beklemeleridir.Bende alacağım çünkü tahmin ettiğim fiyat 12000TL'den fazla olmayacak olmasıdır.
Kardeş senin okuma yazman yok mu? BURDAKİ ARKADAŞLAR LAPTOPU 11800 DEN ALDILAR! adam diyor fiyatı 12000 olacak şaka mısın arkadaş? Zaten ederi 17 için 11,8-12.5 arası ---, alpha 15 için 10,8 - 11,5 arası idirim olunca tekrar alamayanlar alacak, neyin davasının peşindesin onu anlamadım. Kimse gidip şişirilmiş fiyattan almayacak bu post okuyan adamlar zaten görecek kim laptop u kaç paradan almış, gelmiş bize akıl hocalığı yapıyor 18.sayfada almayın indirime girecek diye. Dahada mesaj yazma bana bak dalgana.

17 için fiyat 14k şuanda bende diyorum ki fiyat düşecek dostum almanyada makina mühendisiyim audide aerodinamik alanında çalışıyorum sen bak dalgana

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
2060 2070 arası gücünde yazmış arkadaş benchmark testleri öyle demiyor.

Son düzenleme:
Tam karşılaştırma yapabilmek için (özellikle ekran konusunda) iki cihazı da yan yana koydum ve ikisini de nihai performans moduna aldım. Solda MSI Alpha 17-A4dek sağda ise MSI-GL65SD model laptop bulunuyor. Bilmeyenler için gümüş kasa olan Alpha modeli oluyor. S9+ ile çektim. Görüntülerde farkedilbiliyor. Fakat bu fark kanımca ciddiye alınacak kadar fazla değil. GL65-SD modeli çok az bir farkla daha iyi görüntü vermeyi başarıyor. Sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa karşılaştırma yapabilirim bu modeller arasında. Verileri düzgün aktarabilmek için resimlerde odakları simetrik yaptım.

Dosya Ekleri

• 20201226_141024.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 20201226_141017.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20201226_140952.jpg
    223,1 KB · Görüntüleme: 119

Hocam touchpad sorunu bende de var çözemedim bir türlü. Driver konusunda alanların içi rahat olsun partitionlsr gitse bile Radeon, Dragon Center ve SteelSeries Engine indirmeniz yeterli(isteğe bağlı Nahimic şahsen ben indirmedim.) geri kalanını Windows kendisi kuruyor.

Siz AMD'nin hediye ettiği oyunları alabildiniz mi?

Dell G5 SE modelini baz alıyorsunuz, BF5 oynama imkanım olursa kendi testlerimide atarım. MSI muhtemelen daha fazla performans verecektir.

Saçmalıyorsun testler ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…