MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

F4 ün altında bu yazıyor fn+f4 ne işe yarar bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 16089756629812742146009235878958.jpg
    16089756629812742146009235878958.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 104
Hocam genel anlamda size katılıyorum. Touchpad kullanarak parmak hareketleriyle roll yapılıyor mu onu bilmiyorum laptop konusunda tecrübeli değilim. SSD yazma hızı gayet iyi bence ama sanki okuma hızı biraz düşük m2 ssd için. Ama diğer arkadaşların yorumunu beklemek lazım.

Hocam Film video izlerken pek farketmedim. Ama size dürüst olayım genel olarak eskiden çok sık kullandığım programlarda neyin farklı olduğunu anlamadığım ama bir şeyin biraz farklı olduğunu farkettigim anlar olmuştu. Sanırım renklerden dolayıydi. Mesela Opera, discord,steam vs. Bit anlığına gözüme farklı geldiğini hatırlıyorum. Ama abartilicak kadar değil. Renklerden dolayı olduğunu şimdi düşününce farkediyorum.
Anladım hocam. Kurulum için bir rehber bulabildiniz mi yoksa forum konularından mı yardım aldınız? Benim Alpha 15 de bugün gelecek muhtemelen.

Bir de cihazda kusur vesaire var mı diye nelerini kontrol etmem gerek öncelikle?

Kardeş senin yaşamadığını yaşıyorum, kafam çalışıyor gayet :) Talep artıyorsa fiyat niye düşsün, talep azaldığında fiyatı yükselen fiyattan düşer ve ucuz görünür. Supply & Demand ile kripto trade yapan biriyim, mühendisim ama sen fantazi dünyasında yaşıyorsun. Bravoda 5500m ekran kartı var bunda 5600m var biri 1650 ti biri rtx 2060 biri 1,86 kg cayır cayır yanıyor diğeri 2,4 cayır cayır yanmıyor. Birinde rgb per key var diğerinde jamiryo var. Neyse bekle ucuzlayınca al kardeş sen doların 7,5 altında kapanış yaparsa 7,2 bandına gelme durumu var o ara alırsın.

Ha bide fiyat 12000 olacak demişssin burdaki arkadaşlar zaten 11800 ! den aldılar, bak yukardada yazmışım okuma yazmanda mı yok arkadaş.
şuan bilgisayarın ederinin üstünde olduğunu anlamayacak kadar çalışıyor demek ki dostum :D onu anlayamıyorsun galiba

şuan bilgisayarın ederinin üstünde olduğunu anlamayacak kadar çalışıyor demek ki dostum :D onu anlayamıyorsun galiba
Kendi yazdığını oku önce sonra bir düşün
alpha bravo 17 şuan 10400 lira alpha 17nin fiyatı düşecek.Alacaklara tavsiyem beklemeleridir.Bende alacağım çünkü tahmin ettiğim fiyat 12000TL'den fazla olmayacak olmasıdır.
Kardeş senin okuma yazman yok mu? BURDAKİ ARKADAŞLAR LAPTOPU 11800 DEN ALDILAR! adam diyor fiyatı 12000 olacak şaka mısın arkadaş? Zaten ederi 17 için 11,8-12.5 arası ---, alpha 15 için 10,8 - 11,5 arası idirim olunca tekrar alamayanlar alacak, neyin davasının peşindesin onu anlamadım. Kimse gidip şişirilmiş fiyattan almayacak bu post okuyan adamlar zaten görecek kim laptop u kaç paradan almış, gelmiş bize akıl hocalığı yapıyor 18.sayfada almayın indirime girecek diye. Dahada mesaj yazma bana bak dalgana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2060 2070 arası gücünde yazmış arkadaş benchmark testleri öyle demiyor.
Ekran Görüntüsü (71).png
Ekran Görüntüsü (72).png
Ekran Görüntüsü (73).png
Ekran Görüntüsü (74).png

Son düzenleme:
Tam karşılaştırma yapabilmek için (özellikle ekran konusunda) iki cihazı da yan yana koydum ve ikisini de nihai performans moduna aldım. Solda MSI Alpha 17-A4dek sağda ise MSI-GL65SD model laptop bulunuyor. Bilmeyenler için gümüş kasa olan Alpha modeli oluyor. S9+ ile çektim. Görüntülerde farkedilbiliyor. Fakat bu fark kanımca ciddiye alınacak kadar fazla değil. GL65-SD modeli çok az bir farkla daha iyi görüntü vermeyi başarıyor. Sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa karşılaştırma yapabilirim bu modeller arasında. Verileri düzgün aktarabilmek için resimlerde odakları simetrik yaptım.

Dosya Ekleri

• 20201226_141024.jpg
    20201226_141024.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 20201226_141017.jpg
    20201226_141017.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20201226_140952.jpg
    20201226_140952.jpg
    223,1 KB · Görüntüleme: 119
Bende ürünü dün akşam teslim aldım, çok kurcalamadım ama her detayı çok güzel. Evet 11.600 TL az para değil ama inanın ki çok Premium algısı var. Piyasa da 10bin e dolaşan laptopları 3'e katlar her türlü detay düşünülmüş. Çözemediğim bir şey var fn+F4 tuşu(F4'ün altında P1 yazıyor) ne işe yarıyor bulamadım yardımcı olursanız sevinirimbir de touchpad ile internette vs aşağı doğru gidemiyorum(mouse un rollunu kullanarak yapılan hareketi) cahil kaldım biraz nasıl yapabiliriz. SSD performansı... SSD performansını iyi mi kötü mü yorumlarsanız sevinirim.

Hocam touchpad sorunu bende de var çözemedim bir türlü. Driver konusunda alanların içi rahat olsun partitionlsr gitse bile Radeon, Dragon Center ve SteelSeries Engine indirmeniz yeterli(isteğe bağlı Nahimic şahsen ben indirmedim.) geri kalanını Windows kendisi kuruyor.

Siz AMD'nin hediye ettiği oyunları alabildiniz mi?

2060 2070 arası gücünde yazmış arkadaş benchmark testleri öyle demiyor.
Eki Görüntüle 801569Eki Görüntüle 801570Eki Görüntüle 801572Eki Görüntüle 801573

Dell G5 SE modelini baz alıyorsunuz, BF5 oynama imkanım olursa kendi testlerimide atarım. MSI muhtemelen daha fazla performans verecektir.

Hocam touchpad sorunu bende de var çözemedim bir türlü. Driver konusunda alanların içi rahat olsun partitionlsr gitse bile Radeon, Dragon Center ve SteelSeries Engine indirmeniz yeterli(isteğe bağlı Nahimic şahsen ben indirmedim.) geri kalanını Windows kendisi kuruyor.

Siz AMD'nin hediye ettiği oyunları alabildiniz mi?

Dell G5 SE modelini baz alıyorsunuz, BF5 oynama imkanım olursa kendi testlerimide atarım. MSI muhtemelen daha fazla performans verecektir.

Saçmalıyorsun testler ortada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı