MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Iyiki iptal etmisim 500tl daha verip msi intel gtxli model aldm kafam rahat

Hocam o Alpha 15 yalnız, Alpha 17'de sorun çıkarmaz mı?
Iyiki iptal etmisim 500TL daha verip MSI Intel GTX'li model aldm kafam rahat.

Hocam driver sorunu dışında problemimiz yok, GL serisine göre daha iyi kasaları var. Hayırlı olsun.

Hocam MSI soruma cevap verdi, sitenin bakımda olduğunu falan söyledi. 2-3 gün içinde düzelir dedi. Teknik servisi arayınca onlar da sitede driverı göremeyip bize mail atın hangi driverın lazım olduğunu dediler. Mail attım, cevap olarak Alpha 15'in bölümünden indirebilirsiniz ebat değişikliği var sadece başka bi fark yok sorun olmaz dediler. Sizce ne yapayım?

İçimi rahatlattı bu cevap, Alpha 15 driverları kurun hocam bir fark yoksa.
BIOS Update ve Firmware Update'ler nasıl yapılıyor bilen var mı?

Son düzenleme:
İçimi rahatlattı bu cevap, Alpha 15 driverları kurun hocam bir fark yoksa.
BIOS Update ve Firmware Update'ler nasıl yapılıyor bilen var mı?
Hocam ben arkadaştan orijinal driverlardan alabildiğimi almıştım. Ve ben VGA driver'ının direkt ekran kartı driver'ı demek olduğunu bilmiyodum. Alpha 15'in sitesinden VGA'yı indirdim, arkadaşın alpha 17'sinden aldığım VGA driverıyla tamamen aynı. Şimdi oyun kuracağım Chipset'i kurduktan sonra. Umarım sıkıntı olmaz bir daha Sizin touchpad sorunu düzeldi mi?
Edit: Yükledim, mavi ekrandır falan hiçbir şey olmadı. 144 Hertz'e ayarlamasından ve aygıt yönetcisinde görünmesinden yüklendiğinden emin oldum. Şimdi pixel sorununu yaşadığım oyunu oynayacağım bakalım 1 saat falan sonra aynı sorunu yaşayacak mıyım.

Son düzenleme:

Hayır hocam bir değişiklik yok Online derslerden sonra format atacağım, düzelmezse servisi arayacağım.

Ben anlamdım ki arkadaş hep beni mi buluyor bu olay.. Bilgisayar elime ulaştı daha önce GF65 modelindede aşırı ışık sızmasından dolayı bilgisayarı iade etmiştim dilim yandığı için windows kurmadan önce hava kararana kadar bekledim ve sonuç hüsran ışık altında bile 7 noktada ufak ufak ışık sızması mevcut ve yarın trendyolu arayıp durumu izah edeceğim işi yokuşa sürerlerse gene servise gidecek vs. anlaşılan 8 senelik bilgisayarı kullanmaya devam etmeliyim, çünkü yıldım bu olaydan. İndirimle sattıkları her ürünün artık defolu olduğunu düşünmeye başlıyorum firmaların. Hadi karanlık arkaa planda göz ardı edilebilir derecede olsa gene neyse ışık altında bile fışkırıyor ekrana ışık süzmeleri ekranın 6-7 noktasında .. Şansımı s...
Aynı durumda olan var mı yoksa bir bana mı denk geldi bu beyler.. ?

Son düzenleme:

Hocam bende sadece sol altta bir yerde var. Benim için büyük bir sorun değil o yüzden servise başvurmadım. Başınıza gelen olay çok üzücü.

Hocam bende sadece sol altta bir yerde var. Benim için büyük bir sorun değil o yüzden servise başvurmadım. Başınıza gelen olay çok üzücü.
Hocam sizinki gibi bir noktada olsa kullanmaya razıydım çünkü ince panellerde bu sorun oluyor ama altta 3 üstte 4 noktada var siyah arka planda ışık altında bile belli. Trendyolda sadece iade seçeneği var değişim yok, mecbur iade edeceğiz zaten gelecek üründe gene aynı olursa bu sefer 3.kattan aşşağı atarım. Zamanında hepsiburada iade alamayız dedi servise gönderin cart curt bir dünya sıkıntı yaşattı bana sonra yolladım sağolsun msi servisi onay verdi 1 hafta sonra paramı anca iade ettiler. Hepsiburadadan birşey almıyorum ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…