MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam bunun için bir şey diyemiyorum, çok garip bir olay yaşadığınız. Ben de garip bir sorun yaşıyorum. Sıfırdan format atıp driverları baştan yüklesem mi diye düşünüyorum tüm driverları topladıktan sonra.

Maalesef hocam çok yeni bir model driver desteği kötü, daha destek sayfası dahi oluşturulmamış. Hali hazırda bir sayfa olsa oradan indirip kurardım, realtek audio driver'ı eksik bende onun dışında geri kalanı @MenTaL hocamın attığı gibi.
Bu ürün en uygun nekadara satıldı.
11600

Hocam öyle bir sorun sadece bu üründe değil herhangi bir üründe bile duymadım driverler tam ise olmaması lazım.

Driverleri yükleyince ekran parlaklığını ayarlayabileceksiniz.
Hocam, hani driverları uploadladınız ya, ekran kartı driver'ı yoktu içinde. Chipset vardı. Ben o driver'ı siteden bulup yükleyebilirim değil mi? Hani sürücü sürümünü göstermiştiniz ya. Hala devam ederse sanırım baştan kurulum yapacağım da. Chipset,ekran kartı driver'ını falan kuracağım baştan.

Hocam, hani driverları uploadladınız ya, ekran kartı driver'ı yoktu içinde. Chipset vardı. Ben o driver'ı siteden bulup yükleyebilirim değil mi? Hani sürücü sürümünü göstermiştiniz ya. Hala devam ederse sanırım baştan kurulum yapacağım da. Chipset,ekran kartı driver'ını falan kuracağım baştan.
Realtek Audio Driver'ını nereden indirebilirim?

Touchpad sorunu için yarın servisi arayacağım.
Hocalarım orijinal driverler tamamı şu şekilde yani msi gönderdiği driverler

Dosya Ekleri

• E2C56B80-B2B1-4A71-BBA5-2AA5F9B156EA.jpeg
    E2C56B80-B2B1-4A71-BBA5-2AA5F9B156EA.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 91
Hocalarım orijinal driverler tamamı şu şekilde yani msi gönderdiği driverler
Sizce ne yapayım hocam? Sorun devam ederse tüm driverların msi'ın sitesine yüklenmesini mi bekleyeyim, yoksa yine de format atıp driver+chipset mi yükleyeyim şuankinden başka bir driver olacak şekilde?
Sizce ne yapayım hocam? Sorun devam ederse tüm driverların msi'ın sitesine yüklenmesini mi bekleyeyim, yoksa yine de format atıp driver+chipset mi yükleyeyim şuankinden başka bir driver olacak şekilde?
Evet... Oyun oynarken görüntü dondu ve karşıma bu çıktı. Oyunun sesi hala geliyordu bilgisayar donmamisti yani. Sıcaklık vs her şey normaldi.
IMG_20201227_152918.jpg

Son düzenleme:

Evet... Oyun oynarken görüntü dondu ve karşıma bu çıktı. Oyunun sesi hala geliyordu bilgisayar donmamisti yani. Sıcaklık vs her şey normaldi.Eki Görüntüle 803166
Hocam tekrar bir format atıp msi kendi driverlarını dediğiniz gibi kurun. Eğer aynı sorun devam ederse büyük ihtimal donanımsaldır diye düşünüyorum. Driverları yüklemeden bilgisayarı kullanmaya devam edin bu şekilde olmuyor ve driver yükledikten sonra oluyorsa yazılımsaldır büyük ihtimal, umarım sorununuz çözülür makina güzel ama böyle şeyler olması tatsız..

Hocam tekrar bir format atıp msi kendi driverlarını dediğiniz gibi kurun. Eğer aynı sorun devam ederse büyük ihtimal donanımsaldır diye düşünüyorum. Driverları yüklemeden bilgisayarı kullanmaya devam edin bu şekilde olmuyor ve driver yükledikten sonra oluyorsa yazılımsaldır büyük ihtimal, umarım sorununuz çözülür makina güzel ama böyle şeyler olması tatsız..
Hocam pcnin icindeki driverlari yanlışlıkla sildigim için internetten kuruyorum.Format attıktan sonra Mental hocam hazır driverin sürümünü atmıştı onu indirmeye calisicam. Bir de chipset driveri atmıştı buraya onu da kurucam. Umarım bir daha yaşamam. Dediğiniz gibi biraz takıldıktan sonra yüklemem daha mantikli bir şey olup olmadığını anlayabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı