- Makaleler
- 19
Bütçenizi biraz daha arttırıp GameGaraj Fenix 10TN-144 almanızı öneririm.
Aygıt yöntecisine girip donanım değişikliklerini taraya bas.
Sanırsam evet hocam. Ben kurulum yaparken biosta direkt UEFI: ------- şeklinde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam onu seçmiştim direkt. Ben de sıfırdan kurulum yapıp yarın MSI'ı arayacağım.Çözemediğim sorunlardan dolayı yarın laptopa format atıp sıfırdan kurulum yapacağım, laptop şu an legacyde Boot yapıyor onu UEFI'ye çevirip Boot #1e USB'yi seçeğim ondan sonra klasik Windows kurulum ekranı gelmesi lazım değil mi?
Gerçekten garip bir durum yapacağınız çözümlerin işe yarayıp yaramadığını bekliyoruz hocam.Sizce ne yapayım hocam? Sorun devam ederse tüm driverların msi'ın sitesine yüklenmesini mi bekleyeyim, yoksa yine de format atıp driver+chipset mi yükleyeyim şuankinden başka bir driver olacak şekilde?
Evet... Oyun oynarken görüntü dondu ve karşıma bu çıktı. Oyunun sesi hala geliyordu bilgisayar donmamisti yani. Sıcaklık vs her şey normaldi.Eki Görüntüle 803166
Format attım ve windowsun kurdukları dışında hiçbir driver kurmadım. Yarın msi'i arayıp driver isteyeceğim. Denedigim gibi yazicam umarım başkası yaşamaz hocam.Gerçekten garip bir durum yapacağınız çözümlerin işe yarayıp yaramadığını bekliyoruz hocam.
Format attım ve Windows'un kurdukları dışında hiçbir driver kurmadım. Yarın MSI'i arayıp driver isteyeceğim. Denedigim gibi yazacağım umarım başkası yaşamaz hocam.
BIOS güncellemesi yapmayan varsa yapsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.