MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Bu ilanın sahte olma olasılığı var mıdır cünkü daha hiçbir yerde göremedik bu laptopu ve saticiyi Google ladigimda birkaç kotu yorum okudum ve bu fiyata bu urunun tekelligi yapilmasi garip degilmi

Bu ilanın sahte olma olasılığı var mıdır cünkü daha hiçbir yerde göremedik bu laptopu ve saticiyi Google ladigimda birkaç kotu yorum okudum ve bu fiyata bu urunun tekelligi yapilmasi garip degilmi
Hocam trendyoldan alıyorsun cihazı sen aracı firman sana kefil, direk diğer firmanın sitesi olsa hadi neyse dediğin belki olabilir ama para sen ödeme yapınca direk onlara geçmiyor. Havuzda tutuluyor

Hocam Trendyol'dan alıyorsun cihazı sen aracı firman sana kefil, direk diğer firmanın sitesi olsa hadi neyse dediğin belki olabilir ama para sen ödeme yapınca direk onlara geçmiyor. Havuzda tutuluyor.

Hocam sipariş ettiniz mi?

Maalesef edemedim, çünkü dolandırıldım Laptopumu satması için arkadaşıma yolladım, alıcı kişi arkadaşımın adını kullanarak kargodan cihazı teslim almış. Kuryede geri zekalı olduğu için kimlik vs sormadan, imza almadan laptopu teslim etmiş. Satış işlemi gerçekleşmediği için hem elimdeki cihazdan oldum hem de bu cihazı alamadım
Bu konuda ne yapabilirim desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Aras Kargo - Şikayetvar

Son düzenleme:
Hocam hangi kargoya verdiğinizi alıcı nerden biliyor? Üzüldüm açıkçası kötü bir durum.

Çok geçmiş olsun

Hocam hangi kargoya verdiğinizi alıcı nerden biliyor? Üzüldüm açıkçası kötü bir durum.
O noktada biraz benimde salaklığım var, kargo personelinin kimlik kontrolü yapmadan teslim etmeyeceğine olan inanılmaz güvenimden adamla takip numarasını paylaşmıştım. İstanbulda çalışan insanlar birbirlerini kargonun hareketine göre ayarlar diye düşünerek bir şey olmaz nasılsa başkasına teslim edemez diye paylaştım
Aras kargoya verdim

hocam çok geçmiş olsun
Hocam ben sipariş ettim şuan hazırlanıyor.

Depolama için ekstra hangi slotlar var biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…