Hocam trendyoldan alıyorsun cihazı sen aracı firman sana kefil, direk diğer firmanın sitesi olsa hadi neyse dediğin belki olabilir ama para sen ödeme yapınca direk onlara geçmiyor. Havuzda tutuluyorBu ilanın sahte olma olasılığı var mıdır cünkü daha hiçbir yerde göremedik bu laptopu ve saticiyi Google ladigimda birkaç kotu yorum okudum ve bu fiyata bu urunun tekelligi yapilmasi garip degilmi
Hocam Trendyol'dan alıyorsun cihazı sen aracı firman sana kefil, direk diğer firmanın sitesi olsa hadi neyse dediğin belki olabilir ama para sen ödeme yapınca direk onlara geçmiyor. Havuzda tutuluyor.
Maalesef edemedim, çünkü dolandırıldımHocam sipariş ettiniz mi?
Bu konuda ne yapabilirim desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Aras Kargo - ŞikayetvarMaalesef edemedim, çünkü dolandırıldımLaptopumu satması için arkadaşıma yolladım, alıcı kişi arkadaşımın adını kullanarak kargodan cihazı teslim almış. Kuryede geri zekalı olduğu için kimlik vs sormadan, imza almadan laptopu teslim etmiş. Satış işlemi gerçekleşmediği için hem elimdeki cihazdan oldum hem de bu cihazı alamadım
Hocam hangi kargoya verdiğinizi alıcı nerden biliyor? Üzüldüm açıkçası kötü bir durum.Maalesef edemedim, çünkü dolandırıldımLaptopumu satması için arkadaşıma yolladım, alıcı kişi arkadaşımın adını kullanarak kargodan cihazı teslim almış. Kuryede geri zekalı olduğu için kimlik vs sormadan, imza almadan laptopu teslim etmiş. Satış işlemi gerçekleşmediği için hem elimdeki cihazdan oldum hem de bu cihazı alamadım
Bu konuda ne yapabilirim desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Aras Kargo - Şikayetvar
Maalesef edemedim, çünkü dolandırıldımlaptopumu satması için arkadaşıma yolladım, alıcı kişi arkadaşımın adını kullanarak kargodan cihazı teslim almış. Kuryede geri zekalı olduğu için kimlik vs sormadan, imza almadan laptopu teslim etmiş. Satış işlemi gerçekleşmediği için hem elimdeki cihazdan oldum hem de bu cihazı alamadım.
Bu konuda ne yapabilirim desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar Aras Kargo - Şikayetvar
O noktada biraz benimde salaklığım var, kargo personelinin kimlik kontrolü yapmadan teslim etmeyeceğine olan inanılmaz güvenimden adamla takip numarasını paylaşmıştım. İstanbulda çalışan insanlar birbirlerini kargonun hareketine göre ayarlar diye düşünerek bir şey olmaz nasılsa başkasına teslim edemez diye paylaştımHocam hangi kargoya verdiğinizi alıcı nerden biliyor? Üzüldüm açıkçası kötü bir durum.
Aras kargoya verdimHocam hangi kargoya verdiğinizi alıcı nerden biliyor? Üzüldüm açıkçası kötü bir durum.
hocam çok geçmiş olsunMaalesef edemedim, çünkü dolandırıldımLaptopumu satması için arkadaşıma yolladım, alıcı kişi arkadaşımın adını kullanarak kargodan cihazı teslim almış. Kuryede geri zekalı olduğu için kimlik vs sormadan, imza almadan laptopu teslim etmiş. Satış işlemi gerçekleşmediği için hem elimdeki cihazdan oldum hem de bu cihazı alamadım
Hocam ben sipariş ettim şuan hazırlanıyor.Hocam sipariş ettiniz mi?
AMD Radeon RX 5600M(2060 ile 2070 arasında) ekran kartı.
AMD Ryzen 7 4800H 8C 16T işelmci.
16 GB 8x2 3200 MHz RAM.
17.3 inç 144Hz FreeSync Premium ekran.
512 GB SSD.
SteelSeries tuş başına RGB.
MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD Fiyatı - Trendyol
MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD 6GB RX5600M 17.3" FHD 144hz Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bu fiyata alternatifi yok galiba, 17 inç önerilere açığım. En az 2060 ekran kartı, 8C 16T işlemci olsun lütfen.
Depolama için ekstra hangi slotlar var biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.