MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Ben demiştim ürün daha yurtdışında adam akıllı yok TR'de nasıl oluyor anlamadım 🤔

Benim de aklıma gelmişti ama satıcıya sorduğumda ürünlerimizin hepsi tedarik edilecek ürünlerdir vs demişti ve teslimat tarihi en geç 5 Ocak yazınca ellerinde vardır diye düşünmüştüm. Bakalım ne zaman geliyormuş ona göre bekleyeceğim.
Satici ile konustum gpnplus tedarik surecinde dedi. Sirf bunu yazmak icin kayit oldum bende arastiriyordum.
Hocam tedarik sürecinde demeleri normal bir şey değil mi? Isteğe göre tedarik edip kargolamiyorlar mi? Çok bu işten anlamadığım için soruyorum. Başka bir şey demedilerse bu bilgiyle ön sipariş olduğundan emin olabilir miyiz?

En kötü Monster gibi 1 haftada yollarlar herhalde. Teslim tarihine en geç ocak başı yazıyor.

Hocam, biraz önce aradım satıcı firmayı tedarik sürecinde, on sipariş gibi düşünebilirsiniz dedi. Ben de Trendyol'da en geç 4-5 Ocak'ta teslim edilir yaziyor doğru mu bu tarihte elime geçer mi deyince evet bu sıkıntı olmaz dediler. Yukarıdaki arkadaş yanlış anlamış olabilir bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı