MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp AMD 'nin sitesi üzerinden 21.4.1 sürümünü indirin. Ben 21.5.2 kullandım, herhangi bir sorun yoktu. Ekran Hz değerinin 144 olduğunu doğrulayın, FreeSync özelliğini aktif hale getirin.

Işık sızması konusunda panel değişimi yapılır mı bilmiyorum, ciddi bir ışık sızması varsa yaparlar. Hep değişim üstüne konuştum ben, dolayısıyla bu konuda net bir şey diyemem. Biz paneli değiştirsek de yine ışık sızması olur dediler laf arasında. Belki yaparlar.

İsteğe bağlı güncelleştirmeleri ben yükledim sorun olmamıştı. Bütün sürücüleri peş peşe yükleyip yeniden başlatmayınca ses sürücüsü bi hata verdi sadece, yeniden başlatıp ses sürücüsünü kurdum ve ardından tekrar yeniden başlattım sorun kalmadı.

Burada sorun yaşayanların aksine MSI kaynaklı sürücüyü de kursam, AMD kaynaklı WHQL veya Optional sürücüyü de kursam bende sorun olmadı. En azından L4D2, MW 2012, Valorant, CS:GO gibi oyunlarda. Mevcut sürücüyü kaldırmadan kurdum üstelik.

Edit: 21H2 kullanıyordum.

Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp AMD 'nin sitesi üzerinden 21.4.1 sürümünü indirin. Ben 21.5.2 kullandım, herhangi bir sorun yoktu. Ekran Hz değerinin 144 olduğunu doğrulayın, FreeSync özelliğini aktif hale getirin.

Işık sızması konusunda panel değişimi yapılır mı bilmiyorum, ciddi bir ışık sızması varsa yaparlar. Hep değişim üstüne konuştum ben, dolayısıyla bu konuda net bir şey diyemem. Biz paneli değiştirsek de yine ışık sızması olur dediler laf arasında. Belki yaparlar.

İsteğe bağlı güncelleştirmeleri ben yükledim sorun olmamıştı. Bütün sürücüleri peş peşe yükleyip yeniden başlatmayınca ses sürücüsü bi hata verdi sadece, yeniden başlatıp ses sürücüsünü kurdum ve ardından tekrar yeniden başlattım sorun kalmadı.

Burada sorun yaşayanların aksine MSI kaynaklı sürücüyü de kursam, AMD kaynaklı WHQL veya Optional sürücüyü de kursam bende sorun olmadı. En azından L4D2, MW 2012, Valorant, CS:GO gibi oyunlarda. Mevcut sürücüyü kaldırmadan kurdum üstelik.

Edit: 21H2 kullanıyordum.
21.4.1 kurdum şimdi iyi yine titreme olmaz umarım.
Hocam bendede ekrana sağ tık yapınca çıkmıyordu ancak Windows arama çubuğuna Radeon yazın açılacaktır.
Yok hocam sadece driver var önceki sürümde uygulama yüklemiyor.
Ürünü değişim için göndericem hocam ışık sızması akşam rahatsız ediyor.
Fotoğraf çektim gece belli oluyor sadece

Dosya Ekleri

• IMG-20210526-WA0002.jpg
    IMG-20210526-WA0002.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20210526-WA0003.jpg
    IMG-20210526-WA0003.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
21.4.1 kurdum şimdi iyi yine titreme olmaz umarım.

Yok hocam sadece driver var önceki sürümde uygulama yüklemiyor.
Ürünü değişim için göndericem hocam ışık sızması akşam rahatsız ediyor.
Fotoğraf çektim gece belli oluyor sadece
Bütün sürümlerde uygulamayı içermesi lazım hocam sürücünün, olmazsa kurulum yaparken özel kısmını seçip tam kurulum seçeneğini aktif hale getirince kurması lazım.

Resimdekine bakılırsa biraz çok duruyor. Keşke tam karşıdan çekseydiniz hocam ama böyle de belli oluyor. Eğer gündüz veya hafif loş ışıkta belli oluyorsa gece de rahatsız eder her türlü.

Bu arada sabah aradılar, düşündüğüm gibi BIOS çökmüş, halletmişler. Bugün geri gönderirler muhtemelen.

Bütün sürümlerde uygulamayı içermesi lazım hocam sürücünün, olmazsa kurulum yaparken özel kısmını seçip tam kurulum seçeneğini aktif hale getirince kurması lazım.

Resimdekine bakılırsa biraz çok duruyor. Keşke tam karşıdan çekseydiniz hocam ama böyle de belli oluyor. Eğer gündüz veya hafif loş ışıkta belli oluyorsa gece de rahatsız eder her türlü.

Bu arada sabah aradılar, düşündüğüm gibi BIOS çökmüş, halletmişler. Bugün geri gönderirler muhtemelen.
Hocam panelde ışık sızması var aradım titremede panel arızalıysa olur dediler bende direk gönderdim.10 güne gelir inşallah.Sen hangi şehirde oturuyosun hocam servis yakınında heralde?

Hocam panelde ışık sızması var aradım titremede panel arızalıysa olur dediler bende direk gönderdim.10 güne gelir inşallah.Sen hangi şehirde oturuyosun hocam servis yakınında heralde?
Hocam ben Yozgat'tayım. Hatta ilçesindeyim. Ancak şöyle bir avantajım var. Misal bugün saat 15.00' dan önce verdiğim kargo ertesi gün sabah serviste oluyor. Dördünde de böyle oldu. Kargo direkt teslim ediyor bir günde. Geri dönüşte ne kadar sürer bilmiyorum ama genelde İstanbul'dan iki günde geliyor benim kargolar.

Cihaz servise ulaştıktan sonra değişim raporu genelde iki iş günü içinde düzenleniyor. Parça değişimi gerekiyorsa ve ellerinde parça varsa 5–7 gün içinde hallediyorlar.

Hocam ben Yozgat'tayım. Hatta ilçesindeyim. Ancak şöyle bir avantajım var. Misal bugün saat 15.00' dan önce verdiğim kargo ertesi gün sabah serviste oluyor. Dördünde de böyle oldu. Kargo direkt teslim ediyor bir günde. Geri dönüşte ne kadar sürer bilmiyorum ama genelde İstanbul'dan iki günde geliyor benim kargolar.

Cihaz servise ulaştıktan sonra değişim raporu genelde iki iş günü içinde düzenleniyor. Parça değişimi gerekiyorsa ve ellerinde parça varsa 5–7 gün içinde hallediyorlar.
Ben Erzurumdayım hocam 10 güne değişim olsa şükredicem.🙂

Hocam değişim raporu süreci nasıl işliyor?
Hocam servise kaydı yapılır ürünün. Değişim gerekli ise(servis karar verir bu duruma) MSI globalden onay istenir. Servis talepte bulununca yüksek ihtimalle global onay verir. Saat farkından dolayı onay bir gün sonraya sarkabilir. Onaylandıktan sonra yetişirse aynı gün, yetişmezse bir sonraki iş günü rapor düzenlenir ve tarafınıza e–posta yoluyla iletilir. Bu aşamadan sonra ürün veya fiziki rapor size gönderilmez, üstün satıcıya da gönderilmez. Bu noktada yalnızca değişim raporu ve fatura ile işlem yapabilirsiniz. Satıcı sizden ürünü veya fiziki raporu isterse rahatlıkla teknik servisin bu şekilde çalışmadığını, e–posta yoluyla gönderilen raporun yeterli olduğunu söyleyebilirsiniz. Online alışveriş sitesi üzerinden aldıysanız talep oluşturup beklersiniz. Hepsiburada için söylemek gerekirse iade talebi oluşturup talep açıklamasında yalnızca değişim istediğinizi söylersiniz. Satıcının stoklarında varsa yeni ürünü size fiyat farkı olmadan doğrudan gönderir. Stokta yoksa iade almak isteyebilir. Bu durumda gerekirse birkaç gün stoklara girmesini beklerim, iade kabul etmiyorum diyebilirsiniz. Kanuni açıdan iade, değişim, değişim mümkün değilse misli ile (satıcının önerisini kabul etmeniz üzerine muadil başka bir ürün ile) değişim yapma hakkınız saklıdır. Bu hakları genelde kullandırtmaz, ürünün fiyatı da artmışsa iade için zorlarlar. Kanuni olarak haklarınızı bildikten sonra mağdur edilseniz de gerekli merciilere başvurarak hakkınızı alabilirsiniz. Konu ile ilgili Garanti Belgesi Yönetmeliği'nin 9. Maddesine bakarak seçimlik haklarınızı öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı