MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Rica ederim. Üslubunuzda hiç bir ters ifade yok, asla yanlış anlamadım. Zamanında gelen kuryeler teyzemin kimlik numarasından 6 tane bankadan çeşitli meblalarda kredi çektikleri için benim de kimlik vermeme ısrarım o yüzden kaynaklanıyor, ama mesela şöyle düşünün ben bu zamana kadar internetten kargomun durumunu hiç kimlik numarası girerek kontrol etmedim. Hep bir kargo numarası gibi bir sayı verdiler. Normalde şu anda kapı açmadan bıraktıkları için de kafadan 11 haneli herhangi bir sayı sıkabilirim diye düşünüyorum. Lakin bunların tümünün dışında kargo şirketi size çok büyük ayıp etmiş gerçekten :/ tekradan geçmiş olsun.
Abi bankaları da anlamıyorum, nasıl veriyorsun o krediyi? Teyzeniz çekmeye çalışsa belki vermezler ama dolandırıcılar çekmeye çalışınca direk verirler. Her musibetten bir ders alıyoruz, ben şu anda anlattığınız olaydan da ders çıkararak kimlik numarası gerekmedikçe paylaşmama kararı aldım. Ama en büyük kararım şu olaydan sonra fiziki mağazalardan alışveriş olacak, bir daha kargoya bulaşmıycam. Size de dileğiniz için teşekkür ederim
Hocam Alpha 15'ten farklı yapmışlar alt kısmını, fanların yerini degismisler, bu kadar boşluk hava sirkulasyonu için yeterli mi? ASUS TUF'ta alt kısım cok kapalı diye isiniyordu bildiğim kadarıyla. Yan ve arkalarda çok büyük boşluklar var onları da düşünün.

Cok sağolun, darısı hepimizin başına
Alpha 15 bence daha başarılı gözüküyor görsel olarak, tabi bu cihazın performansını bilmiyorum

Hocam Alpha 15'ten farklı yapmışlar alt kısmını, fanların yerini degismisler, bu kadar boşluk hava sirkulasyonu için yeterli mi? ASUS TUF'ta alt kısım cok kapalı diye isiniyordu bildiğim kadarıyla. Yan ve arkalarda çok büyük boşluklar var onları da düşünün.

Cok sağolun, darısı hepimizin başına
100 srgb'den 72 srgb'ye düşüş çok fark ettirdi mi size hocam? Bildiğim kadarıyla yeşili iyi lakin kırmızı ve mavide geride kalıyor.

Hocam laptop elime ulaştı, windowsu kurduktan sonra bilgi vermeye calisicam merak edenlere
Hayırlı olması dileğiyle :) Bende sıcaklık sonrasında AAA oyunlarda FPS değerlerini merak ediyorum :) valla bir inceleme videosu yapıp youtube kanalına koysanız ilk olucağınız için iyi izlenir :))

100 srgb'den 72 srgb'ye düşüş çok fark ettirdi mi size hocam? Bildiğim kadarıyla yeşili iyi lakin kırmızı ve mavide geride kalıyor.
Hocam yalan olmasın hiç farkedemedim. İlk izlenimimden sonra biraz dikkat etmeye çalıştım ama hala fark göremiyorum. Biraz sonra diğer monitörümle yanyana koyup bakıcam.
Hayırlı olması dileğiyle :) Bende sıcaklık sonrasında AAA oyunlarda FPS değerlerini merak ediyorum :) valla bir inceleme videosu yapıp youtube kanalına koysanız ilk olucağınız için iyi izlenir :))
Hocam bir kaç mesaj önce sıcaklık değerlerini falan çok iyi inceleyemeyeceğimi belirtmiştim. FPS hakkında güzel yorum yaparım aslında ama AAA oyunlar çok fazla oynamıyorum. Red Dead Redemtion'ı denemeyi düşünüyorum ama yakında. Sizin merak ettiğiniz ve sahip olduğum bir oyun varsa deneyebilirim.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. RGB efektlerini atabilir misiniz? Işıkları seviyorum:D.
Hocam kameram pek iyi olmadığı için çok canlı çıkmamış. Klavye aşırı rahat bu arada çok şaşırdım.
LAPTOP'I ALAN HERKES OKUSUN:
Laptop'ı alan ve alacak herkes dikkatle okusun, ekran kartını güncellemek için AMD'nin sitesinden sırayla RX 5600M'i seçtikten sonra karşıma en son 8 Aralık'ta yayınlanan driver'ı indirip kurunca mavi ekran hatası aldım, bilgisayar en son aldığı yedeği yükledi otomatik olarak(hiçbir şeyin yüklü olmadığı haline). Ben de google'a direkt rx 5600m driver yazıp çıkan yerdeki en son driverı indirdim.(kendim seçtiğimde çıkan sayfadan farklıydı nedenini anlamadım bu sayfada en güncel sürüm kasımda çıkmıştı) Bu driver'ı kurunca hiçbir sorun olmadı. Size belki en günceli değildir(muhtemelen öyle) ama yine de hangisinin mavi ekran verip hangisinin vermediğini görün ona göre yükleyin diye şu ss'i atıyorum.
1608822520248713355923296165356.jpg
Adsız.png

Son düzenleme:
Hocam yalan olmasın hiç farkedemedim. İlk izlenimimden sonra biraz dikkat etmeye çalıştım ama hala fark göremiyorum. Biraz sonra diğer monitörümle yan yana koyup bakacağım.

Hocam birkaç mesaj önce sıcaklık değerlerini falan çok iyi inceleyemeyeceğimi belirtmiştim. FPS hakkında güzel yorum yaparım aslında ama AAA oyunlar çok fazla oynamıyorum. Red Dead Redemtion'ı denemeyi düşünüyorum ama yakında. Sizin merak ettiğiniz ve sahip olduğum bir oyun varsa deneyebilirim.

Hocam kameram pek iyi olmadığı için çok canlı çıkmamış. Klavye aşırı rahat bu arada çok şaşırdım.
Laptop'ı alan herkes okusun:
Laptop'ı alan ve alacak herkes dikkatle okusun, ekran kartını güncellemek için AMD'nin sitesinden sırayla RX 5600M'i seçtikten sonra karşıma en son 8 Aralık'ta yayınlanan Driver'ı indirip kurunca mavi ekran hatası aldım, bilgisayar en son aldığı yedeği yükledi otomatik olarak(hiçbir şeyin yüklü olmadığı haline). Ben de Google'a direkt RX 5600M driver yazıp çıkan yerdeki en son driverı indirdim.(Kendim seçtiğimde çıkan sayfadan farklıydı nedenini anlamadım bu sayfada en güncel sürüm kasım'da çıkmıştı) bu Driver'ı kurunca hiçbir sorun olmadı. Size belki en günceli değildir(muhtemelen öyle) ama yine de hangisinin mavi ekran verip hangisinin vermediğini görün ona göre yükleyin diye şu SS'i atıyorum.Eki Görüntüle 798707Eki Görüntüle 798714

Hocam driverlar SSD'de kurulu olarak geliyor yanlış hatırlamıyorsam, Windows 10 kurarken orayı sildiniz mi?

Hocam driverlar SSD'de kurulu olarak geliyor yanlış hatırlamıyorsam, Windows 10 kurarken orayı sildiniz mi?
Hocam bunu bilmiyordum. Windows 10 kurarken cmdden bir kaç ayar yapmam gerekti GPT'ye dönüştürme sorunu falan yaşadım o yüzden biçimlendirdim. Dragon Center, SteelSeries Engine ve ekran kartı driver'ını kurdum. Unuttuğum bir şey varsa söylerseniz sevinirim.

Hocam bunu bilmiyordum. Windows 10 kurarken CMD'den birkaç ayar yapmam gerekti GPT'ye dönüştürme sorunu falan yaşadım o yüzden biçimlendirdim. Dragon Center, SteelSeries Engine ve ekran kartı Driver'ını kurdum. Unuttuğum bir şey varsa söylerseniz sevinirim.

Buradan kontrol edin isterseniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı