Hocam yalan olmasın hiç farkedemedim. İlk izlenimimden sonra biraz dikkat etmeye çalıştım ama hala fark göremiyorum. Biraz sonra diğer monitörümle yan yana koyup bakacağım.
Hocam birkaç mesaj önce sıcaklık değerlerini falan çok iyi inceleyemeyeceğimi belirtmiştim. FPS hakkında güzel yorum yaparım aslında ama AAA oyunlar çok fazla oynamıyorum. Red Dead Redemtion'ı denemeyi düşünüyorum ama yakında. Sizin merak ettiğiniz ve sahip olduğum bir oyun varsa deneyebilirim.
Hocam kameram pek iyi olmadığı için çok canlı çıkmamış. Klavye aşırı rahat bu arada çok şaşırdım.
Laptop'ı alan herkes okusun:
Laptop'ı alan ve alacak herkes dikkatle okusun, ekran kartını güncellemek için AMD'nin sitesinden sırayla RX 5600M'i seçtikten sonra karşıma en son 8 Aralık'ta yayınlanan Driver'ı indirip kurunca mavi ekran hatası aldım, bilgisayar en son aldığı yedeği yükledi otomatik olarak(hiçbir şeyin yüklü olmadığı haline). Ben de Google'a direkt RX 5600M driver yazıp çıkan yerdeki en son driverı indirdim.(Kendim seçtiğimde çıkan sayfadan farklıydı nedenini anlamadım bu sayfada en güncel sürüm kasım'da çıkmıştı) bu Driver'ı kurunca hiçbir sorun olmadı. Size belki en günceli değildir(muhtemelen öyle) ama yine de hangisinin mavi ekran verip hangisinin vermediğini görün ona göre yükleyin diye şu SS'i atıyorum.
Eki Görüntüle 798707Eki Görüntüle 798714