MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR vs Lenovo 82B100AATX

Alpha 15 KULLANICISI olarak kesinlikle Lenovo diyorum, işlemci ve ekran kartına ve cihaz tasarımına lafım yok ama ekran çöp ( Laptopu dünden beri kullanıyorum, çarşamba günü incehesaptan aldım dün sabah elime ulaştı )
Aşağıdaki iki laptop arasında çok kararsız kaldım. Legion'da 2060 var. İşlemcisi de iyi. MSI kasası ekranı daha iyi ve büyük işlemcileri aynı ama 2060 ve RX5600M arasındayım ve şu var hangi laptopu alırsam alayım 16 GB RAM ekleme yapmak istiyorum.

MSI
Lenovo
MSI ekranı daha iyi mi? Sadece boyutu büyük onun dışında Lenovo ekranı görüntü kalitesi olarak çok daha iyi

NTSC ve SRGB değerleri düşük, buda görüntü kalitesi ve ekran parlaklığının kötü olması demek. Hal böyle olunca 11 yıllık HP laptopumun ekranı bile çok daha iyi ekran performansı sunuyor
İade etmeyi düşünüyor musunuz hocam? Ekran dışında memnunsunuz sanırsam.

NTSC ve SRGB değerleri düşük, buda görüntü kalitesi ve ekran parlaklığının kötü olması demek. Hal böyle olunca 11 yıllık HP laptopumun ekranı bile çok daha iyi ekran performansı sunuyor
Yan yana iki cihazı getirdim aynı ekran kağıdında bariz fark olduğunu gördüm ana ekranda

Hocam sırf ekran için iade edemem. Yani istesem adamlar almaz. APPLE.com.tr üzerinden APPLE almadım ki öyle canım sıkıldı deyip keyfi iade yapsın adamlar :D
Olurunu olmazını bilmiyorum ama MSI yetkili servisi ile görüşüp ekran değişimi mümkün mü onu öğrenicem. Eğer ekran değişimi mümkünse %72 NTSC %100 sRGB ekran taktırıcam. Tabi ekran fiyatı da önemli :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı