MSI Alpha 17 A4DEK-025xtr vs MSI Bravo 17 A4DEK-039xtr

Bütçe
14K

MehmetS10

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarım benim bütçem yaklaşık 14K-15K civarı ve araştırmalarım sonucu MSI marka laptop almak bana diğerlerine göre çok daha mantıklı geldi uzun yıllar kullanmak istiyorum alacağım laptopu o yüzden bunlardan birini düşünüyorum ama tabii başka tavsiyeniz olursa da dinlerim. Bu laptoplar içinde hangisinde karar kılmalıyım el yakmama ses yapmama olayı benim için çok önemli. Çoğunlukla oyun olmak üzere üniversitede de çok kullanacağım bir laptop olacak şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bilgisi olan herkes konuya yardım ederse çok sevinirim kullananlar da memnun mu yazarsa yine aynı şekilde çok minnettar olurum.

İkisi arasından tabii ki Alpha tercih edilmeli ekran kartı 2060la eş değerdir. Yalnız mimarlık, mühendislik gibi programlarda kullanacaksanız AMD ekran kartı önermem yazılımsal sorunlar ve performans kayıplarıyla karşılaşırsınız. İşlemcisinin Ryzen olması hem i7-10.nesillere göre daha iyi performans verir hem de daha az ısınır.

İndirim nerede ve ne zaman olur sizce?
Her yerde olabilir Akakçe, Epey' den takip edin.
Geçen aylarda Tulpar alınır mı yazdığımda burada neredeyse herkes sakın alma aldım pişman oldum sattım tarzı şeyler yazmıştı ondan dolayı çok yanaşamıyorum Monster'e.
Başka alternatif yok. Zaten o Tulpar kasası çok ısıncağını sanmıyorum.

İkisi arasından tabii ki Alpha tercih edilmeli ekran kartı 2060la eş değerdir. Yalnız mimarlık, mühendislik gibi programlarda kullanacaksanız AMD ekran kartı önermem yazılımsal sorunlar ve performans kayıplarıyla karşılaşırsınız. İşlemcisinin Ryzen olması hem i7-10.nesillere göre daha iyi performans verir hem de daha az ısınır.

Mühendislik okuma ihtimalim var evet ama Alpha'da da Intel seçeneği olan bir model yok yanlış bilmiyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı