MSI ALPHA 17 B5EEK-018XTR alınır mı?

Rtx 3060 ile RX 6600M arasındaki fark uzun vadede dlss ile açılır mı? Omen 16 alacağım. 100W RX 6600M olanı.

Kusura bakmayın. Yeni bir konu daha açıp forumu kirletmek istemiyorum. 23 bin liralık bütçeye en performanslı ne alınabilir? Sınırdayım maalesef en fazla 23 bin olabilir. 1 saat içinde alacağım. @Artoria Pendragon

@AstroQ Sadece DLSS'i ele alırsak pek sanmıyorum. AMD tarafında da FSR var, her iki markanın kartlarını destekliyor. Bence her ikisi de ultra quality olmadığı sürece görüntüyü çamur ediyor, bu sebepten saf gücü ele almak daha mantıklı.

Rtx 3060 ile RX 6600M arasındaki fark uzun vadede dlss ile açılır mı? Omen 16 alacağım. 100W RX 6600M olanı.

Kusura bakmayın. Yeni bir konu daha açıp forumu kirletmek istemiyorum. 23 bin liralık bütçeye en performanslı ne alınabilir? Sınırdayım maalesef en son 23 bin olabilir. 1 saat içinde alacağım.
bu arkadaşa önerebildiğiniz herhangi bir pc ye ben de talibim

RTX 3060 ile RX 6600M arasındaki fark uzun vadede DLSS ile açılır mı? Omen 16 alacağım. 100W RX 6600M olanı.

Kusura bakmayın. Yeni bir konu daha açıp forumu kirletmek istemiyorum. 23 bin liralık bütçeye en performanslı ne alınabilir? Sınırdayım maalesef en fazla 23 bin olabilir. 1 saat içinde alacağım. @Artoria Pendragon

Sizin bütçe sinirdaysa pek de seçenek yok zaten hocam, Omen alabiliyorsaniz mantıklı olur.

@Jackie Boy VRAM tarafında RX 6600M'in avantajı var. Monster'ın da işlemci ve MUX avantajı var. Karar size kalmış. 5800H da güçlü, yanlış anlaşılmasın. Muhtemelen her oyunda ve uygulamada yeterli olacaktır ancak 11800H daha performanslı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı