MSI Alpha 17 ucuzlar mı?

6iantguy

Hectopat
Daha fazla  
MSI Alpha 15 almak istiyorum, şu an 11 bine düşmüş fiyatı uygun. (Monster'dan para iademi bekliyorum.) MSI Alpha 17'nin 12800'lere düştüğü olmuş. Bekleme riskine değer mi? Yoksa o fiyata Alpha 15+8 GB RAM+1 TB SSD almak daha mı temiz olur? (yani Total'de 16 GB RAM 1,5 TB SSD depolaması olacak cihazın)

Son düzenleme:
MSI Alpha 15 almak istiyorum, şu an 11 bine düşmüş fiyatı uygun. (Monster'dan para iademi bekliyorum.) MSI Alpha 17'nin 12800'lere düştüğü olmuş. Bekleme riskine değer mi? Yoksa o fiyata Alpha 15+8 GB RAM+1 TB SSD almak daha mı temiz olur?
Eğer düşmüşse alın derim. Bu piyasada herhangi bir şeyin fiyatının düşmesi çok zor gibi.

Ben Msi Alpha 17'yi 12659 TL'ye aldım geçen hafta GPNteknoloji'den. Kendilerinin stoğu yok alışveriş yapınca tedarik sürecine giriyorlar. Telefondan ulaşarak güncel fiyat bilgisi alın. Havale/EFT yöntemiyle alışveriş yapabileceğinizi düşünüyorum. Alışveriş platformlarinda stok olmayınca bazen ilan kabul edilmiyor. Arayıp bilgi almanızı öneririm. Bu modeli en ucuz satan iki şirket GpnTeknoloji ve Penta Teknoloji.

Ben Msi Alpha 17'yi 12659 TL'ye aldım geçen hafta GPNteknoloji'den. Kendilerinin stoğu yok alışveriş yapınca tedarik sürecine giriyorlar. Telefondan ulaşarak güncel fiyat bilgisi alın. Havale/EFT yöntemiyle alışveriş yapabileceğinizi düşünüyorum. Alışveriş platformlarinda stok olmayınca bazen ilan kabul edilmiyor. Arayıp bilgi almanızı öneririm. Bu modeli en ucuz satan iki şirket GpnTeknoloji ve Penta Teknoloji.
güvenilir satıcı mı peki? iade-değişim olursa zorluk çıkarırlar mı

güvenilir satıcı mı peki? iade-değişim olursa zorluk çıkarırlar mı
benimle çok iyi şekilde ilgilendiler alım sürecinde. ınternetten birkaç inceleme okudum. Ben şirket hakkında büyük bir şikayet görmedim. İade ve değişim konusunda çok iyi olduklarını söylüyorlar. Fakat telefonlarına ulaşmak bir tık zor. 1 müşteri temsilcisi var. 3. çağrıda düşüyor yaklaşık telefon.

benimle çok iyi şekilde ilgilendiler alım sürecinde. ınternetten birkaç inceleme okudum. Ben şirket hakkında büyük bir şikayet görmedim. İade ve değişim konusunda çok iyi olduklarını söylüyorlar. Fakat telefonlarına ulaşmak bir tık zor. 1 müşteri temsilcisi var. 3. çağrıda düşüyor yaklaşık telefon.
şu an sitelerinde dahi gözükmüyor arayıp sorayım mı ne zaman gelir diye? para iade olana kadar vaktim var ne de olsa (stoğa gelirse kaçtan geleceği de muamma gerçi dolar fırladı yine)

şu an sitelerinde dahi gözükmüyor arayıp sorayım mı ne zaman gelir diye? para iade olana kadar vaktim var ne de olsa (stoğa gelirse kaçtan geleceği de muamma gerçi dolar fırladı yine)
bence sorun çünkü gelmeyebilir. ama bayi oldukları için tedarikçiden sizin için satın alırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı