MSI Alpha 17 vs Monster Tulpar T7 v20.3

Ben 3060'lı Monster'ı alırdım. 5600M 1660Ti ile 2060 arası bir kart.
Ikisinin arasında kaldıysan diye monstet demiştim. Biraz yorumlarda göz gezdirince ilk haftadan silinen tuş takımı gördüm. Ghost screen, ısı, menteşe, death pixel sorunlu cihazlarını biliyordum da bunu gördüm ve vazgeçtim. Bence en iyisi RTX 3060'lı bir cihaza bak. ASUS, HP, MSI ve Acer'dan şaşma.

Alpha o fiyata alınmaz, v20.3 ise hiçbir şekilde alınmaz. V22.1 stoğu bekleyin.

hocam dediğiniz Driver'ı kurdum ancak FPS'im aksine düştü. Sizde nasıl işledi? AMD yine becerememiş anlaşılan. 21.5.2 driver'ında net olarak 20 FPS'ye kadar fazla alıyorum

hocam dediğiniz Driver'ı kurdum ancak FPS'im aksine düştü. Sizde nasıl işledi? AMD yine becerememiş anlaşılan. 21.5.2 driver'ında net olarak 20 FPS'ye kadar fazla alıyorum

hocam Dual Channel RAM kullananlarda artış oluyor anlaşılan.

hiçbir fikrim yok. Belki bir güncelleme getirirler ve düzeltirler. Sizde ne gibi değişimler oldu

AAA oyunlarda %10a yakın FPS artışı ve espor oyunlarında 180 altını görmemek. Yazılımsal sorunlarda uçup gitti desem yeridir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı