Yayınlasa da değişen bir şey olmayacaktır, en eski sürümünde bile bellek slotlarının çalışması konusunda problem olmaz zaten. Yalnızca bazen BIOS yazılımı nedeniyle bu LED ışıklarda hatalar alınabiliyordu. Geçen buna benzer bir vaka çözülmüştü ancak fiziksel bir slotta sıkıntı yoktu tabi orada.
Senin anakartta bir problem var gibi geliyor bana.
Eski BIOS sürümünde de sonuç alamayacağını tahmin ediyorum ancak denemekten zarar gelmez.
MSI problem yaratmaz, zannetmiyorum. Ama fatura önemli, kim ne zaman nereden almış birincil kaynaktır. Satarken de alırken de fatura olmalı mutlaka.
Garantili seri no sahibi kutuya eski ekran kartı koyup gönderebileceğin gibi ; Garantili fatura ile eski ekran kartını da servise yollayabilirsin. Her türlü açık var yani.
Garantisi ve orjinal kutusuyla birlikte yolla, sorun olmaz tahminen. Anlayışla karşılarlar diye umuyorum.
ASUS orjinal fatura bile istemiyor günümüzde

Benim anakartın ses yongası bozuldu, sırf uğraşmamak için garantiye bile yollamadım. Sök tak, gelmesini bekle bir dünya iş, USB ses kartı alacağım. Sen de müsait olduğun bir zaman yolla derim, tatile vs giderken mesela?