Çözüldü MSI anakart Debug LED'de A6 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistemi bugün kurdum. EXPO'yu açıyorum save and reset diyorum ve A6 da kalıyor. BIOS'a bile girmeme müsaade etmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1589.jpeg
    IMG_1589.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 132
Çözüm
Güncelleme: RAM'leri manuel olarak 4800 MHz'e çektim ve çalıştı. 4 kanal RAM taktığım için daha yüksek hızlara çıkamıyorum. Pazartesiye kadar bu şekilde kullanacağım ve ardından iade edip Dual channel 7800 MHz bellekler alacağım. 4 kanal alma aldırma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu dikkatlice izleyip kendi ramlerinize göre ayarlarsanız 6000 mhz de çalıştırabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yinede dikkatli olmak gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu dikkatlice izleyip kendi ramlerinize göre ayarlarsanız 6000 mhz de çalıştırabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama yinede dikkatli olmak gerekiyor.

Yeni belleklerin siparişini çoktan vermiştim ama yine de ilginiz için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı