Ben Sinerji'den aldım, Hepsiburada'ya yorum yaptım ve onaylayıp kodu gönderdiler. Hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Başkasının yorumunu gönderseniz kabul olmaz, yorum yazarken isminizin doğru olmasına dikkat edin.
25 Dolarlık kod verdiler. Tek kod halinde değil de 3 kod olarak geldi, toplamda 25 Dolar. 144 lira ediyordu o zaman, Steam Cüzdanı'na ufak bir miktar daha yükleyip FM 2020 aldım.
B450 Tomahawk anakart aldım. Msi'ın verdiği hediyeleri almak istiyorum ama Vatan Bilgisayara yazdığım yorum sisteme geçmiyor. Geçerse de yorumu nasıl ve nereye atacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
Buradan yazayım; Vatan'a yorum yapmayın. Sisteme geçmiyor.
Ben Vatan'a yazdım yaklaşık 4 gün sonra HepsiBurada'ya da yazdım, orada onaylandı, MSI'ya yolladım, ödülüm yollandı, o ödül ile ACO aldım, oyunu indirdim ve 20 saat yaptım, hala yorumun yayınlanmamış. Ben de Vatan'dan aldığım için oraya yazmıştım sıkıntı olmasın diye ama fark etmiyor. Bu kampanyaya katılacak kişilere söylüyorum nereden almış olursanız olun Vatan'a yorum yazmayın. Sonra bekler durursunuz.
Buradan yazayım; Vatan'a yorum yapmayın. Sisteme geçmiyor.
Ben Vatan'a yazdım yaklaşık 4 gün sonra HepsiBurada'ya da yazdım, orada onaylandı, MSI'ya yolladım, ödülüm yollandı, o ödül ile ACO aldım, oyunu indirdim ve 20 saat yaptım, hala yorumun yayınlanmamış. Ben de Vatan'dan aldığım için oraya yazmıştım sıkıntı olmasın diye ama fark etmiyor. Bu kampanyaya katılacak kişilere söylüyorum nereden almış olursanız olun Vatan'a yorum yazmayın. Sonra bekler durursunuz.