MSİ anakart hediyeleri

Şimdi o paraya naapcamı şaşırıyorum 😂 witcher var, tomb Raider ler var, just cause lar var, prototype serisi var, euro truck büyük dlc leri var, muhtemelen ea'in gelmesini bekler fifa alırım yada nisanda eve gittiğimde rdr2
İyi bari sizin yorumları beğenmişler de göndermişler. Zaten açıklamada beğenilen yorumlara dönüş yapacaklarını yazmışlar. Ben perşembe yazdım; hala birşey gelmedi.

İyi bari sizin yorumları beğenmişler de göndermişler. Zaten açıklamada beğenilen yorumlara dönüş yapacaklarını yazmışlar. Ben perşembe yazdım; hala birşey gelmedi.

İlla çok övüp süper harika ötesi vs gibi şeyler söylemeye gerek yok. Olumlu olumsuz yönlerini söyleyin yeterli. Diğer türlü hediye gelecek diye insanları yanlış yönlendirmiş oluruz. Ki bazı ürünlerde böyle düşünenler mevcut. Bu yüzden MSI ürünlerindeki yorumlara inanmayın diyenler var. Haklı olarak.

İlla çok övüp süper harika ötesi vs gibi şeyler söylemeye gerek yok. Olumlu olumsuz yönlerini söyleyin yeterli. Diğer türlü hediye gelecek diye insanları yanlış yönlendirmiş oluruz. Ki bazı ürünlerde böyle düşünenler mevcut. Bu yüzden MSI ürünlerindeki yorumlara inanmayın diyenler var. Haklı olarak.
Benim yorum tek cümleydi; az geldi sanırım:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı