Kutusunda ve 24 pin olan güç girişimde olması lazım. Yine de ürün kaydetmek isteyince nerelerde yazdığını gösteriyor site.Anakartın neresinde yazar seri numarası?
Kutusunda ve 24 pin olan güç girişimde olması lazım. Yine de ürün kaydetmek isteyince nerelerde yazdığını gösteriyor site.Anakartın neresinde yazar seri numarası?
Buldum da şimdi yorum linkini göndereceğim yeri aıyorum. Msi kendi sitesinden mi gönderiyoruz linki?Kutusunda ve 24 pin olan güç girişimde olması lazım. Yine de ürün kaydetmek isteyince nerelerde yazdığını gösteriyor site.
Ben de bi bilgi bulamadım nereye göndereceğimiz hakkında Msi'ın mail adresine gönderdim yine de. Gelişme olursa yine yasizabilirim buraya.Buldum da şimdi yorum linkini göndereceğim yeri aıyorum. Msi kendi sitesinden mi gönderiyoruz linki?
Ben de bi bilgi bulamadım nereye göndereceğimiz hakkında Msi'ın mail adresine gönderdim yine de. Gelişme olursa yine yasizabilirim buraya.
Arkadaşlar ben MSİ sitesinde adım adım her şeyi doğru yaptım fakat promosyon olan yere giriyorum hiç bir şey çıkmıyor sizde de öylemi?
Hepsiburada'ya yaptığım değerlendirme yorumu onaylanmış, direkt girdim kampanyaya bakalım ne zaman ve sonuç olarak nasıl açıklanacak, umarım kazanabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.