MSI Anakartlarda BIOS'tan ARGB ayarı yapmak mümkün mü?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bir kere ayar yapıp bir daha değiştirmeyi düşünmediğim için MSI Center kullanmak istemiyorum. BIOS'tan aradım ama bulamadım. RGB ayarını MSI Center kullanmadan yapmak mümkün mü?

Kurup istediğim ayarları yaptım ama kaldırdığımda RGB ayarları varsayılana geri döndü. ARGB kullanan rengi sürekli değişen fanı sabit renk yapmaya çalışıyorum ama BIOS'tan da yapamadım. Click BIOS 5'te RGB ayarı yapabileceğimiz bir yer yok mu?

Anakart: MSI B650-P

Bir kere ayar yapıp bir daha değiştirmeyi düşünmediğim için MSI Center kullanmak istemiyorum. BIOS'tan aradım ama bulamadım. RGB ayarını MSI Center kullanmadan yapmak mümkün mü?

Kurup istediğim ayarları yaptım ama kaldırdığımda RGB ayarları varsayılana geri döndü. ARGB kullanan rengi sürekli değişen fanı sabit renk yapmaya çalışıyorum ama BIOS'tan da yapamadım. Click BIOS 5'te RGB ayarı yapabileceğimiz bir yer yok mu?

Anakart: MSI B650-P

MSI ASUS, Gigabyte vs diğer anakartların BIOS'unda RGB ayarları bulunmuyor yazılım yardımıyla ayarlanıyor.

Ben silmiyorum güncellemeleri kontrol etmelisin ben haftada bir güncelemeleri kontrol ediyorum güncelleme yapmazsan kalıcı olmaz.
Sadece ARGB ayarı için ihtiyaç duyuyorum MSI Center'a. Güncellemelerin bir önemi var mı ki? Bios güncellemesi MSI Center dışından yapılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı