MSI Afterburner veya BIOS.Bugün yeni bir PC aldım ve bağladım. Ancak açtığımda fanlar aşırı hızlı çalışmaya başladı. Bu normal mi? Yani otomatikte değil tahminimce, otomatiğe nasıl alabilirim? Anakartım MSI.
Bios’tan birkaç ayar yaptım ama bir sıkıntı olur mu ? Bütün fanları smart fan mode’a aldım.MSI Afterburner veya BIOS.
Hayır bir sorun olmaz. Afterburner daha rahattır bir indirip bakabilirsin.Bios’tan birkaç ayar yaptım ama bir sıkıntı olur mu ? Bütün fanları smart fan mode’a aldım.
Oradan da baktım ancak çözemedim.Hayır bir sorun olmaz. Afterburner daha rahattır bir indirip bakabilirsin.
Peki teşekkürler. Bir de işlemci 32 C oluyor masaüstünde , yeterince soğuk galiba.Hocam, zararı olmaz. Fan türüne göre ayarlar.
İyi bir sıcaklık. Soğutucunuz nedir?Peki teşekkürler. Bir de işlemci 32 C oluyor masaüstünde , yeterince soğuk galiba.
Sıvı soğutma taktırdım ama modelini hatırlamıyorum.İyi bir sıcaklık. Soğutucunuz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.