MSI anakarttlarda BIOS üzerinden fan devirlerini ayarlama

Cevaplar için teşekkürler. Dediğiniz ayarları yaptım

Minumum fan speed= 20
CPU Fan Smart ayarını 70

Şu an tam istediğim gibi, oyuna girdikten sonra ses az daha yükseliyor fakat eskisi gibi yüksek değil. Boştaysa hiç ses yok gibi. Fakat anlamlandıramadığım bir şey var. Şu an bu ayarlarda fan %62 ayarlarında dönüyor sıcaklık 67 yi geçmedi ama fan hızı %100 de iken bu sıcaklık 69'a kadar çıkıyordu çok garip değil mi? Yoksa bilmediğim bir şey mi var.

Otomatik ayarlarda işlemci fanı benim söylediğim değerlerin biraz üstünde çalışır.

Arkadaşlar benimde bir sorunum var, yardımcı olursanız çok sevinirim.
BIOS ekranında CPU Fan Speed kısmında n/a yazıyor ve bu yüzden CPU fan low limit ayarını yapamıyorum. CPU fan ayarlarını nasıl etkinleştirebilirim?
Bilgisayarımın özellikleri ;
MSİ marka All in one gaming PC. Anakart modeli American Megatrend yazıyor. Bilgisayarda kasa yok, herşeyi içinde PC.İşlemcisi Intel® Core™ i5-4200H 2.8GHz Turbo 3.4GHz
Chipset: Intel® HM87 Chipset
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 860M 2GB GDDR5
HDD: 1TB HDD 2.5” SATAIII 7200RPM
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaşlar benimde bir sorunum var, yardımcı olursanız çok sevinirim.
BIOS ekranında CPU Fan Speed kısmında n/a yazıyor ve bu yüzden CPU fan low limit ayarını yapamıyorum. CPU fan ayarlarını nasıl etkinleştirebilirim?
Bilgisayarımın özellikleri ;
MSİ marka All in one gaming PC. Anakart modeli American Megatrend yazıyor. Bilgisayarda kasa yok, herşeyi içinde PC.İşlemcisi Intel® Core™ i5-4200H 2.8GHz Turbo 3.4GHz
Chipset: Intel® HM87 Chipset
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 860M 2GB GDDR5
HDD: 1TB HDD 2.5” SATAIII 7200RPM
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Ayrı bir konu aç.

Ayrı konuda açtım fakat çözümünü yazan olmadı. Bir aydır bu soruna çözüm arıyorum bu sitede. Bilen varsa eğer lütfen yardımcı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı