Gamezone Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 267 Çözümler 1 24 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. MSI app Player yükledikten sonra sürücüsünü değiştirdim. Klasörü taşıdım. Daha sonra bilgisayardan silip tekrar kurmak isteyince son sürüm zaten kurulu hatası alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri Ek Açıklama 2019-10-24 180532.png 39 KB · Görüntüleme: 112 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2019
Merhaba arkadaşlar. MSI app Player yükledikten sonra sürücüsünü değiştirdim. Klasörü taşıdım. Daha sonra bilgisayardan silip tekrar kurmak isteyince son sürüm zaten kurulu hatası alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?
VARATNE Femtopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 Kanka CTRL+r'ye bas, oradan regedit yaz, local Machine'ye gir. Sowftware'e gir. Oradan bluestacks_msı 2'yi sil, o zaman tekrar dene, oluyor kankam. Artı 0 Eksi
Kanka CTRL+r'ye bas, oradan regedit yaz, local Machine'ye gir. Sowftware'e gir. Oradan bluestacks_msı 2'yi sil, o zaman tekrar dene, oluyor kankam.
Utku Tan Femtopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 VARATNE dedi: Kanka CTRL+r'ye bas, oradan regedit yaz, local Machine'ye gir. Sowftware'e gir. Oradan bluestacks_msı 2'yi sil, o zaman tekrar dene, oluyor kankam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
VARATNE dedi: Kanka CTRL+r'ye bas, oradan regedit yaz, local Machine'ye gir. Sowftware'e gir. Oradan bluestacks_msı 2'yi sil, o zaman tekrar dene, oluyor kankam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler