MSI Armor GTX 1060 6GB nasıl?

Ben aynısını Vatan'dan 1673 TL'ye almıştım. Şu an kullanıyorum. Isı değerleri baya baya iyi. GTA 5 oynarken bile 50 derecede dolaşıyor.
Ben de aynı modeli iki ay önce 1450 TL’ye KDV indirimlerinde aldım. Kasa bileşenlerimin hepsi hazır, çevre birimlerinde de tek eksiğim monitör kaldı.

Sistemi kurduğumda kullanıcı incelemelerinde bu ekran kartının ısı değerlerini detaylı bir şekilde paylaşacağım çünkü çoğu kişi Armor modelini kötü olarak biliyor. Bence F/P olarak biçilmez kaftan fakat 1700 TL’nin altında bulmak çok zor oldu bu günlerde.

Konu sahibinin sorduğu soruya gelirsek Armor sizi üzmez, hatta MSI’ın sunduğu yazılım hizmetleriyle baya memnun kalırsınız lakin güzel bir indirim yakalamadan almanızı tavsiye etmiyorum.

Fan hızını fullediğim dakikada 52 dereceye düştü. :D
52.PNG

Msi afterburner programını kullanarak fan hızını arttırabilirsiniz veya ayar yaparak ısıya göre fan hızı belirleyebilirsiniz @d4nte

Biliyorum da ne bileyim ben 60 olmadan ayarlamayı pek gerek görmedim de arkadaş 50 civarı deyince şaşırdım yoksa zaten fanları ayarlasam bende de o civarda dolanır. Teşekkürler.

Nasıl bu kadar ucuza alabildiniz ki? Daha alalı 1 ay oldu zannedersem. Sistem toplamada indirim mi yapıyorlar?
Hocam Kasım ayında 1600TL'ye düşmüştü sonra 2300TL'ye çıktı. Ben de almayı düşünüyordum sürekli bakarken bir ara 2-3 günlüğüne tekrar 1600TL oldu. Kısacası adamlar resmen kafalarına göre fiyatla oynuyorlar. Vatan Bilgisayar'a gidip sorduğumda samimi bir abimiz "Valla satışlar olmayınca, bu fiyata kimse almayınca düşürüyorlar." demişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı