MSI Armor mu MSI Gaming X mi?

moonson

Kilopat
Daha fazla  
Armor biraz daha ucuz ama Gaming X yüzde 1 daha fazla performans veriyor. Gaming X soğutması biraz daha iyiymiş sanırım.

Duruma göre RX 570 8 GB Armor veya Gaming X alacağım. Gönlüm Gaming X'ten yana ama bu bana en az 100 lira fazla ödetecek. İkisi arasındaki farkları daha iyi bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armor biraz daha ucuz ama Gaming X yüzde 1 daha fazla performans veriyor. Gaming X soğutması biraz daha iyiymiş sanırım.

Duruma göre RX 570 8 GB Armor veya Gaming X alacağım. Gönlüm Gaming X'ten yana ama bu bana en az 100 lira fazla ödetecek. İkisi arasındaki farkları daha iyi bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Armor serinin giriş modeli Gaming X en üst modeli. İkisi arasında kaldıysanız vereceğiniz 100₺ iki model arasındaki fark için çok fazla değil.

Soğutma performansı farkı olabilir en fazla. Overclock zaten sonradan da yapılabiliyor. Bide tabi görüntü. :D Gaming X'in görüntüsü çok cazibeli. Bu yüzden 100₺ veririm diyosan ver. Ama 100 lira dahi benim için önemli diyosan tabiki armor modeline de yönelebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı