MSI Armor RX 570 4 GB vs GTX 1050 GamingX

RX 570 Mİ GTX 1050 Mİ ?

• RX 570 4 GB

Oy: 34 100,0%
  • GTX 1050 2 GB

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    34
PassMark sitesine göre de GTX 1650 daha güçlü o yüzden bu konu ile alakalı bir sürü konu açıldı kesin cevabı yok bence. Her şey oyun testleri değildir.

Kartı alan bir kişi onu duvara asmayacak oyun oynayacak. Ne demek her şey oyun testi değildir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlışınız var RX 580 GTX 1060'tan daha performanslıdır.
RX 570 = GTX 1060 < RX 580

Yanlısım yok. RX 580'in bazı oyunlarda gectigini ben de biliyorum. Ama yine de esit gozuyle bakıyoruz, cunku oyundan oyuna degisecek sekilde performanslar.

Yanlısım yok. RX 580'in bazı oyunlarda gectigini ben de biliyorum. Ama yine de esit gozuyle bakıyoruz, cunku oyundan oyuna degisecek sekilde performanslar.
AC gibi oyunlar Nvidia kartlar için daha optimizeli haşe geliyo nesela Crysis'tede aynı 2. Oyun nvidia için optimizasyonluydu 3. Oyunu AMD için optimizasyonlu hale getirdiler zaten ekran kartı puanlandırması yapan testlerde RX 580 GTX 1060 kolaylıkla geçiyor.

DX12'de RX 580 öndedir bu da gelecekte GTX 1060'ın performansı düşecekken RX 580'in sabit kalacağını gösteriyor.

RX 570, GTX 1650 dahil hepsinden üstün bir kart. OC + UV yapılarak 1060 geçilebilir.(+10-15 FPS)
UV nedir, böyle bi olay varsa yapmak istiyorum ekran kartı fabrikadan OC'li.

UV nedir, böyle bi olay varsa yapmak istiyorum ekran kartı fabrikadan OC'li.
Undervolt demek, GPU'nun voltajını kademe kademe düşürüp test ederek çökmeden çalıştığı en düşük değerde kullanılması fikri. Kartın çektiği gücü ve sıcaklığı da düşürmesi cabası.

İlgili rehberler bulabilirsin aratırsan, zamanında mining yüzünden RX kart alamamıştım pratikte deneyimim yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı