MSI ARMOR RX 570 8GB Overclock Yapma

Hskaya2747

Kilopat
Hepinize merhaba arkadaşlar ekran kartıma overclock yapmak istiyorum fakat bu işlerden fazla anlamadığım için korkuyorum yardım edin lütfen sizce değerleri kaça almalıyım?
Sistem:
RX 570 8GB MSI ARMOR
8GB 2400 MHZ RAM
500 W PSU

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    645,8 KB · Görüntüleme: 248
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ın Armor modeli zaten çok ısınan bir model hiç bulaşmayın stok ayarlarda kullanın. İlla da yapacağım diyorsanız ufak ufak artırarak stabil değerleri yakalayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armor modelinin ısı değerleri hakkında bir bilgim yok ancak yeteri kadar güncel ve güçlü bir kart, bence hiç yapmayın. Özellikle uzun süre oyun oynanınca 70-75 derecelere kadar çıkabiliyor bir ekran kartının ısı değeri, fazladan voltaj ile bu tahminimce 80'e kadar çıkabilir.

Armor modelinin ısı değerleri hakkında bir bilgim yok ancak yeteri kadar güncel ve güçlü bir kart, bence hiç yapmayın. Özellikle uzun süre oyun oynanınca 70-75 derecelere kadar çıkabiliyor bir ekran kartının ısı değeri, fazladan voltaj ile bu tahminimce 80'e kadar çıkabilir.
Bir ekran kartı maksimum kaç derecede kaç saat çalışabilir yani ben bu ekran kartını 80 derecede 2 saat kullansam sıkıntı yaşarmıyım soğutması falan nasıl

O zaman ekran kartı yerine işlemciye overclock yapmanız daha mantıklı olacaktır ancak sıvı soğutma veya iyi bir fan, hava sirkülasyonu, overclock destekli bir anakart ve kaliteli güç kaynağınız yoksa sonuçları çok riskli bir işlem. PUBG optimizasyon konusunda berbat bir oyun, o oyun için sisteminizin ömrünü kısaltmak veya sisteminizi yakmak yerine başka battle royale oyunlarına yönelmeniz veya işlemcinizi yükseltmeniz daha mantıklı bir çözüm bence.

O zaman ekran kartı yerine işlemciye overclock yapmanız daha mantıklı olacaktır ancak sıvı soğutma veya iyi bir fan, hava sirkülasyonu, overclock destekli bir anakart ve kaliteli güç kaynağınız yoksa sonuçları çok riskli bir işlem. PUBG optimizasyon konusunda berbat bir oyun, o oyun için sisteminizin ömrünü kısaltmak veya sisteminizi yakmak yerine başka battle royale oyunlarına yönelmeniz veya işlemcinizi yükseltmeniz daha mantıklı bir çözüm bence.
Usta işlemcim athlon 200GE OC olmuyor 😂
Bi 6 ay idare etmem lazım bu işlemci ile sonra ryzen 5 2600 e geçeceğim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı