MSI Armor RX 570 alınır mı?

KivircikSelo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir ekran kartı almak istiyorum bilgisayarım için en iyis RX 570 olacağına karar verdim ve MSI Armor RX 570 dikkatimi çekti fakat birkaç yerde çok ısındığını gördüm. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dönem Sapphire Nitro+ RX570 kullandım,soğutması gayet güzeldi ve donanım olarak da sorun çıkartmamıştı bana.
MSI Armor tasarım olarak bana biraz ucuz ekran kartlarını anımsattı,ne denli sorun çıkarıyor pek bir fikrim yok.Tek aklımda kalan bu modellerin mining ile haşır neşir olduğu,almak istersen FurMark testlerinde sıcaklık stabilitesine ve fanların dönüş hızına,yalpalama durumuna vs vs bak mutlaka. Ve bazıları çipleri mining için modluyor, internette bununla ilgili rehberler mevcut. Özellikle 470 modelinde bu aşırı yaygındı,bunlara da illa yapmışlardır.
Pulse bulursan alma,genelde 570-580 lerin en belalı modeli bunlar,donanımdan çok şikayet yemişti zamanında.
O serinin ederi 2000-2500 arası,fazlasını verme.

Kaç TL? FurMark testi var mı? 2.500TL'den fazla verme.

FurMark testi yoktu fakat onu almayacağım ASUS almaya karar verdim çünkü herkes alma dedi fiyatı 3.000 TL'ydi.

Bir dönem Sapphire Nitro+ RX 570 kullandım, soğutması gayet güzeldi ve donanım olarak da sorun çıkartmamıştı bana.
MSI Armor tasarım olarak bana biraz ucuz ekran kartlarını anımsattı, ne denli sorun çıkarıyor pek bir fikrim yok. Tek aklımda kalan bu modellerin mining ile haşır neşir olduğu, almak istersen FurMark testlerinde sıcaklık stabilitesine ve fanların dönüş hızına, yalpalama durumuna vs. Bak mutlaka. Ve bazıları çipleri mining için modluyor, internette bununla ilgili rehberler mevcut. Özellikle 470 modelinde bu aşırı yaygındı, bunlara da illa yapmışlardır.
Pulse bulursan alma, genelde 570-580'lerin en belalı modeli bunlar, donanımdan çok şikayet yemişti zamanında.
O serinin ederi 2000-2500 arası, fazlasını verme.

ASUS serisi alacağım 2.450 TL civarı bir fiyat ile hem fiyatı ucuz hem herhangi bir sorunu yok cihazın içi bir kere macun yenilemek için açılmış FurMark testlerinde ise güzel duruyor 4 GB vrama sahip olduğu içinde mining yapılmamıştır muhtemelen.

@KivircikSelo Bu arada bütçe çıkarsa 8GB Nitro+ sürümüne gözat,bu devirde 4GB yetersiz gelebilir.
Aynı kasanın 8GB ını 2500 tl ye buldum,sarı sitede arattığında karşına çıkacak muhtemelen. Onu al keyfine bak(sarı site linki yasak mı bilmiyorum ondan atmaya çekindim ama Asus Strix RX 570 8GB dersen çıkar).

@KivircikSelo bu arada bütçe çıkarsa 8 GB Nitro+ sürümüne göz at, bu devirde 4 GB yetersiz gelebilir.
Aynı kasanın 8 GB'ını 2500 TL'ye buldum, sarı sitede arattığında karşına çıkacak muhtemelen. Onu al keyfine bak(sarı site linki yasak mı bilmiyorum ondan atmaya çekindim ama ASUS STRIX RX 570 8 GB dersen çıkar).

Hocam miningden çok korkuyorum o yüzden 8 almak istemedim ama yine bakayım.

Dediğim gibi FurMark testleri ve ekran kartının BIOS yazılım sürümlerini kontrol edersen kendince tedbirini almış olursun. İlanda FurMark testlerini geçti diyor ama sen mutlaka bir daha dene.

Hemen bakıp yazayım.

Dediğim gibi FurMark testleri ve ekran kartının BIOS yazılım sürümlerini kontrol edersen kendince tedbirini almış olursun. İlanda FurMark testlerini geçti diyor ama sen mutlaka bir daha dene.

Hocam o ilana baktım hatta yorum yazdım mining yapıldı mı diye adam kendisi mining yapıldığını söyledi.

Hemen bakıp yazayım.

Hocam o ilana baktım hatta yorum yazdım mining yapıldı mı diye adam kendisi mining yapıldığını söyledi.
Kusura bakma,dikkatimden tamamen kaçmış benim hatam.
O zaman 4GB olan o fiyata fena değil,biraz pazarlık da olsa tadından yenmez,şimdiden hayırlı olsun.

ASUS Dual, MSI Armor, Sapphire ITX serilerinden mümkünse uzak dur. Sapphire Pulse, MSI Gaming, ASUS ROG, Sapphire Nitro, PowerColor Red Devil, ASRock Phantom Gaming, Gigabyte Aorus ve XFX RS serilerine bak.
2450 dediği kart ROG serisinin. RX570 lerde tutulan seriydi bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı