MSI Armor RX 570 alınır mı?

Sizce 570 için 2.450 çok mu 4 GB seçtim mining riskini göze almak istemediğim için.
Aklıma gelmişken,2020 de bu kartı 2550 ye elden çıkarmıştım 4GB Nitro+. 5 senede fiyatını korumuş helal olsun🤣
Bence 2450 ucuz sayılmaz da kazık da yemezsin,belki araştırma ile en fazla 2000 e kadar düşürürsün,o da olmazsa al gitsin 2450 liği.

Aklıma gelmişken, 2020 de bu kartı 2550'ye elden çıkarmıştım 4 GB Nitro+. 5 senede fiyatını korumuş helal olsun🤣
Bence 2450 ucuz sayılmaz da kazık da yemezsin, belki araştırma ile en fazla 2000'e kadar düşürürsün, o da olmazsa al gitsin 2450 liği.

Çok saçma piyasası var, 2020 de 2500TL bandındaydı dediğiniz gibi, 2023'te 1450TL'ye en dolu modellerden birini 0 gibi kutulu aldım sonrasında yine 2500 bandına çıktı.

Bende daha performanslı diye bu lanet kartı aldım ve pişmanım tabii bu sorun herkesin başına gelecek diye bir şey yok fakat büyük olasılıkla yaşayacaksın. İlk yorumumda da dediğim gibi eğer 1060 6 GB ekran kartının fiyatıyla arasında pek fark yoksa bence 1060 al kafan rahat olsun.

Donanım hızlandırma kapalı hocam. Sadece video izlerken değil masaüstünde bile oluyor çok tuhaf kart :D

Bu leş kartı birine kazıklayabilirsem NVIDIA geçeceğim direkt :D

Frekans ve voltaj değerleriyle oynayarak çözebilirsin. RX 5600XT ile aynı sorunları yaşıyorum hatta ağır oyunlarda sorun olmazken MT2-LoL gibi oyunlarda aralıksız WattMan yiyordum ama 1-2 saat uğraştım ufak ufak oynamalarla stabil çalışabileceği bir aralığa getirdim. Benim kart düşük kullanımda WattMan verdiği için sürekli kartı yüksek değerlerde kullanıyorum mesela. Kesin çözüm değil ama temel sebebi bu ve donanımsal bir sorun olmadığı sürece uğraşılırsa çözebilirsin. Ne kadar uğraştırır bilemiyorum ama :D.

Çok saçma piyasası var, 2020 de 2500TL bandındaydı dediğiniz gibi, 2023'te 1450TL'ye en dolu modellerden birini 0 gibi kutulu aldım sonrasında yine 2500 bandına çıktı.
Grafiği şöyle izah edelim:
-2020 de mining furyası başladı ve bu kartlar altın değerine çıktı,o yüzden 2500 e bu kartların ticareti döndü
-2023 e kadar zaten kartlarla mining engellendi,bunlar da boşa çıkınca ciddi ucuzlamaya gitti
-2025 teki fiyatların artışı da malum enflasyon koşulları.

Frekans ve voltaj değerleriyle oynayarak çözebilirsin. RX 5600XT ile aynı sorunları yaşıyorum hatta ağır oyunlarda sorun olmazken MT2-LoL gibi oyunlarda aralıksız WattMan yiyordum ama 1-2 saat uğraştım ufak ufak oynamalarla stabil çalışabileceği bir aralığa getirdim. Benim kart düşük kullanımda WattMan verdiği için sürekli kartı yüksek değerlerde kullanıyorum mesela. Kesin çözüm değil ama temel sebebi bu ve donanımsal bir sorun olmadığı sürece uğraşılırsa çözebilirsin. Ne kadar uğraştırır bilemiyorum ama :D.

Bir sürü ayar yaptım bir sürü konu inceledim fakat sonuç yine aynı maalesef.
Şahsi fikrim RX500 serisi bulaşılacak bir seri değil.

Bir sürü ayar yaptım bir sürü konu inceledim fakat sonuç yine aynı maalesef.
Şahsi fikrim RX500 serisi bulaşılacak bir seri değil.

Senin sistemde donanımsal olabilir o zaman. Maalesef şans gerekiyor dediğin gibi ama düzgün kart bulunca da fiyatına göre güzel performans veriyor o yüzden tercih ediliyorlar... Biraz para verip 1060 6 GB almak da bir seçenek olabilir.

Senin sistemde donanımsal olabilir o zaman. Maalesef şans gerekiyor dediğin gibi ama düzgün kart bulunca da fiyatına göre güzel performans veriyor o yüzden tercih ediliyorlar... Biraz para verip 1060 6 GB almak da bir seçenek olabilir.

Sorunsuz çıkarsa mis gibi kart orası ayrı tabii. Konu sahibinin bütçesini zorlamazsa bence 1060 6 GB daha iyi bir seçenek olur.

Aklıma gelmişken, 2020 de bu kartı 2550'ye elden çıkarmıştım 4 GB Nitro+. 5 senede fiyatını korumuş helal olsun🤣
Bence 2450 ucuz sayılmaz da kazık da yemezsin, belki araştırma ile en fazla 2000'e kadar düşürürsün, o da olmazsa al gitsin 2450 liği.

Hocam 8 GB Nitro+ buldum bir tane 2700 TL bir fiyatı var hangisi mantıklı ASUS 4 GB olan 2450 TL 8 GB Nitro+ 2700 TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı