Hain Kosto
Centipat
Ekran kartım internetteki testlerde yüksek FPS gözükürken bendeki FPS değerleri 60 civarında geziyor ve düşüyor. Neden sebepsizce düşük FPS alıyorum?
Dostum senin ayarların aynısını yaptım FPS 70'e çıktı teşekkürler. Yine da çok saçma geliyor diğer test videolarında neden yüksek FPS oluyor?Kendi grafik ayarlarımı aşağıya ekledim. 67-55 arası FPS alıyorum.
Ekran kartım, MSI RX580 GAMING X 8 GB OC.
Eki Görüntüle 437249
Eki Görüntüle 437250
Eki Görüntüle 437251
Test videolarında işlemciye dikkat etmiş miydin?Dostum senin ayarların aynısını yaptım FPS 70'e çıktı teşekkürler. Yine da çok saçma geliyor diğer test videolarında neden yüksek FPS oluyor?
gta 5 neden sorunlu bir oyun?Kankam GTA 5 Sorunlu bir oyun aldığın fps tam olarak kaç ani drop alıyor musun? Aynı ekran kartı bende kullanıyorum gta 5 dışında herşeyde iyi GTA 5 dede 60-70 alıyorum
GTA 5 Düşük FPS Konusunda bakarsan binlerce onbinlerce konu bulursun ben dahil. Optimizesi pek iyi değilgta 5 neden sorunlu bir oyun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.