MSI ARMOR RX 580 vs MSI 1060 GAMING X 6GB

Kanalımda RX 580 ile ilgili oyun testleri var inceleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, Bende de Rx580 var ama sistemi tam olarak toplayamadığım için çalıştıramıyorum, Rainbow 6 oynadıysan bana fps değerlerini güncel olarak söyleyebilir misin? 144'ün üzerine çıkabiliyorsa ona göre monitör alacağım, oynadığım tek rekabetçi oyun o.

Hocam, Bende de Rx580 var ama sistemi tam olarak toplayamadığım için çalıştıramıyorum, Rainbow 6 oynadıysan bana fps değerlerini güncel olarak söyleyebilir misin? 144'ün üzerine çıkabiliyorsa ona göre monitör alacağım, oynadığım tek rekabetçi oyun o.
Malesef satın alamadım oyunu. 26 TL' ye keşke alsaydım diyorum.

Bazı ayarları kısarak gereken FPS' yi alırsınız aslında tam olmasa da yüksek bir değer alırsınız. Youtube' de ayarları göstererek ne kadar FPS aldıklarına dair videolar mevcut. Render ve Temporal ayarı sona almazsanız FPS fazla yüksek olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı