Burada çoğu kişi RX 580 diyor ve buna bende dahil olmak üzere.Oyun için kesinlikle 1060
Kanalımda RX 580 ile ilgili oyun testleri var inceleyebilirsiniz.
Malesef satın alamadım oyunu. 26 TL' ye keşke alsaydım diyorum.Hocam, Bende de Rx580 var ama sistemi tam olarak toplayamadığım için çalıştıramıyorum, Rainbow 6 oynadıysan bana fps değerlerini güncel olarak söyleyebilir misin? 144'ün üzerine çıkabiliyorsa ona göre monitör alacağım, oynadığım tek rekabetçi oyun o.
Bazı ayarları kısarak gereken FPS' yi alırsınız aslında tam olmasa da yüksek bir değer alırsınız. Youtube' de ayarları göstererek ne kadar FPS aldıklarına dair videolar mevcut. Render ve Temporal ayarı sona almazsanız FPS fazla yüksek olacaktır.Hocam, Bende de Rx580 var ama sistemi tam olarak toplayamadığım için çalıştıramıyorum, Rainbow 6 oynadıysan bana fps değerlerini güncel olarak söyleyebilir misin? 144'ün üzerine çıkabiliyorsa ona göre monitör alacağım, oynadığım tek rekabetçi oyun o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.