MSI ARMOR RX570 8GB OC nasıldır?

Sapphire markasına güvenmiyorum bilindik markalar olsun istiyorum.

Sapphire markasına güvenmiyorum.

Kasa thermaltake view 27 alacağım.

Pc'yi Vatan'dan başka yerde alamam çünkü ailem İnternet alışverişine güvenmiyor. Vatan'da da olmadığı için RX580 4gb alamam

Bütçem en fazla 1700tl. 1700tl altı kart önerirsiniz sevinirim.

Bende tam tersine oyun için kullanacağım ve CS:GO, PUBG, LOL, Minecraft gibi oyunlar oynayacağım belki AC de oynarım.

En fazla 1700tl
Ne demek Sapphire'ye güvenmiyorsun ? Sapphire'ye güvenmemek MSI'ye güvenmemekten farksız(NVIDIA'nın pilot markası, yanlış hatırlamıyorsam)

Sapphire tamamen güvenilirdir, AMD'nin pilot markası, duymadıysan sen duymamışsındır.

İnternetten alışveriş için kredi kartı şart değildir, havale de olur. Eğer 18 yaşınızı geçtiyseniz en yakın bir bankaya gidip ücretsiz, vadesiz bir hesap açabilirsiniz. Bu hesap üzerinden havale yoluyla alacağınız siteden alışveriş yapabilirsiniz.

Aynı şekilde vadesiz hesabınız için bir banka kartı alabilir, kartı internet alışverilerine açıp, banka kartına para yükleyerek de internette alışveriş yapabilirsiniz. Banka kartı, kredi kartı gibi değildir, herhangi bir mali yükümlülüğü yoktur, hesapta para olmadığı sürece ondan harcama yapamazsınız.

Eğer 18 yaşınızı geçmişseniz, bunlar çok kolay şeyler. Vadesiz hesap açmak tamamen ücretsizdir, aynı şekilde banka kartı çıkarmak da ücretsizdir. Neden hepsi ücretsiz dersen, bankacılıkta, tıpkı facebook, google gibi platformlarda olduğu gibi, bizler ürün kullanmayız, bu platformların "ürünü" hâlini alırız.

Dersen ki 18 yaşımı geçmedim, o zaman yakınlarından birinin illa ki banka hesabı vardır. Havale için onlardan rica edebilirsin. Tasarruf edilecek miktarı belirtirseniz belki ikna edebilirsiniz.

Ayrıca burada önerilen internet satış siteleri kendilerini kanıtlamış siteler. Hiçbir yere kaçmıyorlar, keza sattıkları ürünlerin garantisi genelde Vektron gibi elektronikçiler sağlıyor. Bu elektronikçiler asrı aşkın süredir yürürlüktedir. Bir sorun yaşadığınız takdirde, her daim garantinizi güven altına alabilecek kurumlar bulunmakta ve size isteğiniz doğrultusunda yardım edeceklerdir.

ARMOR serilerinin termal performansı daha kötüdür, bu doğrudur. Sebebi diğer birçok dört borulu ısı boruları yerine iki borulu ısı borusu kullanmalarıdır. Görece ucuz olmasının temeli de budur. Daha az ısı borusu olduğu için soğutma bloğuna aktarılan ısı daha az oluyor, bu da daha kötü bir termal performansı doğuruyor.

Fakat bu kartın performansını baltalayacak kadar mıdır? Burası görecelidir. Fakat vaat edilen temel çekirdek ve bellek hızlarını tek fanlı kartların bile sunabildiğini hatırlatmak gerekir.

Bir yandan'da Asus'a yöneliyorum çünkü soğutması çok iyi. GTX 1050 Ti ROG STRIX en fazla 60°C'yi görüyor. Gerçekten iyi.

1050Ti fiyatını hak eden bir ekran kartı değil, RX 570 ondan net bir şekilde daha güçlü bir kart.
Daha güçlü bir kart evet ama herşey güç değilki. Dayanıklılık da önemli benim için. Sonuçta öğrenciyim ve beni en az 5-6 yıl idare etmesi gerekiyor. Nvidia'nın yazılımının AMD'den daha iyi olduğunu da biliyorum bu da Nvidia kartların ömrünü uzatıyor.

Daha güçlü bir kart evet ama herşey güç değilki. Dayanıklılık da önemli benim için. Sonuçta öğrenciyim ve beni en az 5-6 yıl idare etmesi gerekiyor. Nvidia'nın yazılımının AMD'den daha iyi olduğunu da biliyorum bu da Nvidia kartların ömrünü uzatıyor.

O zaman 1050Ti alın ve keyfine varamayın. RX 570 almanız her anlamda yararınıza olur. Daha fazla yorum yapmayacağım. Mantığınızı konuşturun.

AMD değil ama GTX 1070 Armor OC kullandım bir sene ve en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım. Ayrıca bence RX 570'e 8GB vRAM fazla. 4GB sizin işinizi hayli hayli görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı