MSI ARMOR RX570 8GB OC nasıldır?

Armor RX 580 8G OC kullanıyorum. Performans olarak hiç bir sıkıntısı yok fakat sessizlik ve soğutma istiyorsan bu karttan uzak dur.

Madem biliyorsun, GTX 1050Ti al. Bizim yorum yapmamıza gerek yok.

AMD tarafından benim de tercihim Sapphire'dir ki ben de Sapphire RX 580 kullanıyorum. GTX 1050 TI görür gibi oldum konuda. RX 570 varken GTX 1050 TI alınmaz.

Armor RX 580 8G OC kullanıyorum. Performans olarak hiç bir sıkıntısı yok fakat sessizlik ve soğutma istiyorsan bu karttan uzak dur.
Hocam aynı karttan bende de var ancak, henüz sisteme bağlamadım. Sıcaklık değerleri ne alemde biraz bilgilendirir misiniz?

Bir yandan'da Asus'a yöneliyorum çünkü soğutması çok iyi. GTX 1050 Ti ROG STRIX en fazla 60°C'yi görüyor. Gerçekten iyi.
GTX 1050 Ti 75W güç tüketen bir kart zaten ısınmayan bir kartı soğutmak zor olmasa gerek... Markaların soğutmalarına bakarken aynı modeli esas almak gerekir.

Sapphire markası RX serisi ekran kartları ile sorunları düzeltmiş gibi. Eskiden daha çok sorun oluyordu.

Hocam aynı karttan bende de var ancak, henüz sisteme bağlamadım. Sıcaklık değerleri ne alemde biraz bilgilendirir misiniz?
Kardeşim ben bu kart yüzünden bir sürü konu açtım ve servise yolladım kartı fakat servis sıkıntı yok diyip bana geri yolladı 2 kere. Kart 75 dereceyi kesin görüyor ve sistemde 75 dereceyi geçmemeye ayarlı, bunun içinde fanlar sürekli devir artırıyor. Shadow of War oyununda Ultra ayarlar da oyunu oynarken ilk 2-3 dakika sessiz çalışıyor fakat bir müddet sonra fan devri %60 lara kadar çıkıyor ve çok gürültülü çalışıyor. 3200-3500 RPM lere kadar çıkıyor.

Belki benim kartıma mahsus bir sorundur bilemiyorum. Sisteme bağlayınca sizde gözlemlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Mesajınızı kaydettim, kart fazla sesli çalışmaya başlarsa zaten konu açarım burada sizi de etiketlerim. Öte yandan 75 derece benim için fazlasıyla normal Dizüstü bilgisayarım da Gt840M'i 90 derece'de çalıştırıyorum

Kardeşim mobil karta göre çok iyi bir değer tabii 75 derece Ben kartı satmayı düşünüyorum şahsen. Eski kasamın hava akımı kötü olduğu için böyle çalışıyor diye düşünüp kasamı da değiştirdim. Cooler Master MB511 aldım. Ön panel tamamen mesh ve 2 tane 14mm fan taktım. Hava akımı çok iyi kasamın fakat kart hala aynı. Boşa masraf yapmış oldum

AMD tarafından benim de tercihim Sapphire'dir ki ben de Sapphire RX 580 kullanıyorum. GTX 1050 TI görür gibi oldum konuda. RX 570 varken GTX 1050 TI alınmaz.
Hocam yazılımı, performansı vs. nasıl? Teknik servise yolladınız mı hiç? Yolladıysanız nasıl bir geri dönüş aldınız?

Bakacağız artık ya biraz kullanır, yaza bende satarım fazla sıkıntı yaratırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…