MSI Armor RX570 stok halde ısınıyor

ku1rt

Decapat
Merhabalar,

RX570 kartım stok halde aşırı ısınıyor. Yük altında herhangi bir sorun yok. Soğutması düzgün çalışıyor. Yüzde 50 fan hızıyla maksimum 65 dereceyi görüyorum. Yük altında değilken dahi fanları çalıştırmazsam 70 derecelere kadar çıkabiliyor. Kasamın hava akışı çok iyi değil çok kötü de değil. CPU 40 derece civarında dolaşıyor.

Merhabalar,

RX570 kartım stok halde aşırı ısınıyor. Yük altında herhangi bir sorun yok. Soğutması düzgün çalışıyor. Yüzde 50 fan hızıyla maksimum 65 dereceyi görüyorum. Yük altında değilken dahi fanları çalıştırmazsam 70 derecelere kadar çıkabiliyor. Kasamın hava akışı çok iyi değil çok kötü de değil. CPU 40 derece civarında dolaşıyor.
Undervolt yapabilirsiniz. Kasanız nedir?

Undervolt yapabilirsiniz. Kasanız nedir?
Undervolt yapmayı denedim ama sadece yük altında etki ediyor. 65 olan sıcaklık yük altında 5 derece kadar düşüyor. Ancak boşta yine ısınma sorunu devam ediyor. Zalman S4 kasa kullanıyorum 2x fan. Yan kapağı çıkardığımda dahi 60 derecelerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı