MSI Armor RX580 8 GB vs MSI Duke GTX 1070 Ti 8 GB

Hocam maalesef garantisi yok 1070 ti'ın. Elden alıcam kartı, ısı ve furmark testi yapıcam dediğiniz gibi. Mining yapılmadığını söylüyor satıcı, kutusu vs var. Umarım düzgün çıkar.
Arkadaş doğru söylemiş eğer 1070Ti fiyat olarak yüksekse RTX 3050 almanız daha iyi olur. Hem güncel bir kart hem de kafanız rahat olur. Şahsen bu fiyatlarda benim önerim RX 6600 almanız olur. 3060'a yakın performansı var. RTX 3050 yada 1070' e göre daha iyi bir tercih olur.

Fiyatlar aynı hocam, ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim 2. el kart alırken? Bir bilginiz var ise bu konu hakkında yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Şu an mining dönemindeyiz ve bu kartlar 8 GB yani miningcilerin tercih ettiği kartlardan biri fiyatı kaç ki, 1070 Ti 6 falandır RX 580 8 GB buna yakın fiyat varmış bunları almak yerine Technopat'ta arkadaşlarımız indirimleri yayınlıyorlar RX 6600 6500 iniyor bunlara para vermektense sıfır RX 6600 alınır indirim beklemem dersende GTX 1070 Ti al daha iyi oyun açısından ve test yap hem oyunda hem de furmarktta RX 580 8 GB satanların çoğu da miningciler için satıyor o kartı zaten. Ama GTX 1070 Ti ile yakın kazım yapıyor yani alacağınız kart mining yapılmış olabilir buna da dikkat etmek gerekir. Bu kadar para vereceksiniz kartta sıfır almak daha iyi olur sizin için çünkü o kart birkaç ay sonra bozulursa muhatabınız olmayacak.

5900 tl ye alacağım Msi Duke 1070 ti'ı, Evga 1070 ti SC buldum garantili bir şekilde fiyatını 6000 tl ye çekti aralarında her hangi bir fark var mı? Evga markasını çok bilmiyorum sorun çıkartır mı acaba bana alırsam ekran kartını. Rtx 3050 ye baktım fakat dediğiniz gibi DLSS olmadığı zaman performansı 1070 ile aynı, bütçemi o fiyatlara çıkaramıcağım için eledim 3050'yi.

5900 tl ye alacağım Msi Duke 1070 ti'ı, Evga 1070 ti SC buldum garantili bir şekilde fiyatını 6000 tl ye çekti aralarında her hangi bir fark var mı? Evga markasını çok bilmiyorum sorun çıkartır mı acaba bana alırsam ekran kartını. Rtx 3050 ye baktım fakat dediğiniz gibi DLSS olmadığı zaman performansı 1070 ile aynı, bütçemi o fiyatlara çıkaramıcağım için eledim 3050'yi.
O paralar verilmez o kadar eski kartlara. O paraya rtx 2060 bulabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı