MSI Armor RX580 termal macun yenileme

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, ekran kartım boşta 50 55 dereceleri görüyor ve ben de bu durumdan rahatsızım açıkçası. Ekran kartımın termal macununu yenilesem etki eder mi ve var olan termal macunu neyle silebilirim acaba? Saf alkol yok ve bulmam biraz zor, daha olanaklı bir şey var mıdır? Bir de arkasındaki vidayı söktüğümde garantisi iptal mi oluyor?

Merhabalar, ekran kartım boşta 50 55 dereceleri görüyor ve ben de bu durumdan rahatsızım açıkçası. Ekran kartımın termal macununu yenilesem etki eder mi ve var olan termal macunu neyle silebilirim acaba? Saf alkol yok ve bulmam biraz zor, daha olanaklı bir şey var mıdır? Bir de arkasındaki vidayı söktüğümde garantisi iptal mi oluyor?

Evet vida sökülürse garanti iptal olur. Islak mendille silip peçete ile kurulayabilirsin sıkıntı olmaz ben genelde böyle yaparım.

Son düzenleme:
Armor için normal değerler. Çok etki etmez. RX570 Armor karttan RX480 Gaming X ekran kartına geçtim. Armor 53 derece alırken Gaming X 33 derece alıyor. Kartın soğutması ile ilgili.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı