MSI B150 Gaming M3 HDMI Çalışmama Sorunu

berkovic

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2016
Mesajlar
1
İyi günler. Her şey bu aksam VGA - DVI dönüştürücü almamla başladı. Kullanmakta olduğum anakart üzerindeki HDMI kablomu çektim ve DVI'ı takmaya çalıştım olmadı. DVI'ların 4 tane çeşidi varmış, biraz zorladım falan (tabii ki bozacak kadar değil) olmadı. Her neyse HDMI kablosunu geri takınca calışmadı anakart üzerindeki giriş. Çok büyük bir sıkıntı degil, ekran kartından kullanırım ama 5 dk önce çalışan şey neden çalışmamaya başladı? Biraz titizim bu konularda. DVI'ı takarken fazla zorlamadım, zorlasam bile DVI girişi ile uğraştım. Yardımcı olabilir misiniz? Eğer merak ederseniz arkası şu sekil.
OGNFOAFQYE7122016112757_ANAINT1151MSI041-28231.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayarı kapatıp çalışmayan porta hdmi kabloyu bağlayıp pc yi açtım sorun yine aynı ayrıca bende
asus strix gtx 1060 var kasada o takılı bununla alakası olabilirmi?
ama öncesinde ana kart üzerinde 1 aya kadar yakın süre kullandım ana karttaki port üzerinde.
 
Benim sistemdede öyle ekran kartı takılı olduğu zaman otomatik olarak dahili grafi birimi devre dışı kalıyor ve ekran kartını çıkarmadan işlemcinin içindeki GPU kullanılmıyor dert edilecek bir şey değil. Ama ekran kartını çıkartınca oluyorsa ilk olarak bios reset yapın oda olmazsa port gitmiştir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı