Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar DEL tuşu ile BIOS'a girmeyi istiyorum fakat şöyle bir problemim oluyor sistemi 5 gün öncesi topladım gayet başarılı bir şekilde BIOS güncellendi (Son BIOS Sürümü gözüküyor Live Update 6 da) fakat bir daha giremiyorum BIOS'a. Bilen birileri yok mu ya ?
Arkadaşlar DEL tuşu ile BIOS'a girmeyi istiyorum fakat şöyle bir problemim oluyor sistemi 5 gün öncesi topladım gayet başarılı bir şekilde BIOS güncellendi (Son BIOS Sürümü gözüküyor Live Update 6 da) fakat bir daha giremiyorum BIOS'a. Bilen birileri yok mu ya ?
KS KS Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #11 Conficker Belasi dedi: Tehlike yok iki pini kısa devre et 1-2 saniye olsun. Genişletmek için tıkla... O işlerden pek anladığım sayılmaz o yüzden en iyisi jumpersiz bir çözüm veya bir jumper bulmaktır. Peki tekrar BIOS'u USB'ye atıp BOOT etmeye denesem olur mu ? Arkadaşlar her hangi bir Pini taksam olur mu JBAT1 yerine ? Örnek olarak verseniz hangi Pinleri yerleştirmem gerekir JBAT1 alanına ? Artı 0 Eksi
Conficker Belasi dedi: Tehlike yok iki pini kısa devre et 1-2 saniye olsun. Genişletmek için tıkla... O işlerden pek anladığım sayılmaz o yüzden en iyisi jumpersiz bir çözüm veya bir jumper bulmaktır. Peki tekrar BIOS'u USB'ye atıp BOOT etmeye denesem olur mu ? Arkadaşlar her hangi bir Pini taksam olur mu JBAT1 yerine ? Örnek olarak verseniz hangi Pinleri yerleştirmem gerekir JBAT1 alanına ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Ekim 2016 #12 MSI B150 Gaming M3 BIOS Girememe Sorunu Artı 0 Eksi