MSI B150 M3 Ön Panel Ses Sorunu

DesignByTaz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Satış Görevlisi
Arkadaşlar tekrar merhaba. Msı B150 M3 Gaming anakartım ve bu anakartı içinde barındıran birde zalman Z11 Mid Tower Atx kasam var. Şimdi bu anakartın arka ses giriş çıkışlarına 5+1 ve mikrofon veya kulaklık+mikrofon taktığımda bir sorun yaşamadan kullanabiliyorum ama iş ön panellere geldiğin durum biraz çirkef bir hal alıyor. Kulaklık+mikrofon taktığımda ses geliyor ama mikrofon sessizliğe bürünüyor Windows 10 üzerinde veyahut Realtek HD audio yöneticisinden bu durumu nasıl düzletirim? Alternatif olarak anakartın arka soketlere 5+1 kulaklık ve mikrofonu aynı anda takıp kullanabilir miyim?
5+1 Mikrofon diğer 3 girişlerden hangisini kullanmam gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön ses port girişlerini düzgün yapmamış olabilirsin.Sürücün güncel mi ?
Sürücülerde vs hiç bir problem yok sıkıntıda bu. Her şey düzgün giderken neden böyle bir problem yaşıyorum.

Bu arada konu açarken ceza yiyorum sebebi ise yazımı renkli olarak yazmam kurallara baktığımda böyle bir yasak olduğunu göremedim acaba ben mi göremedim yoksa bölüm sorumlusu sopa bende istediğimi dürterim mi diyor ? @Recep Baltaş müsaitseniz cevaplarsanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı