MSI B350 Gaming Pro Carbon için İşlemci Önerisi

Gökay Çelik

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda MSI B350 GAMING PRO Carbon anakart aldım fakat işlemci için param yoktu. Ryzen 5 2600X düşünüyordum fakat BIOS güncellemesi falan gerekildiğini öğrendim. MSI B350 GAMING PRO Carbon için uyumlu en güçlü işlemci nedir? Ryzen 5 2600X alabilirim hâla fakat okuduğum diğer makalelerde işlemciyi aldığım yerden BIOS ayarları yapılıyormuş anakart için. 1. Nesil bir işlemci takıp ardından 2600X için BIOS ayarlarını yapmam gerektiğini biliyorum fakat 2600X'i yurt dışından getirteceğim. Onun için öyle bir imkanım yok.
msibgamingprocarbonanakart_34646954.jpg

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar?

Son düzenleme:
Dostum bu kadar dert etme. Elinde ryzen 1.nesil işlemci bulunan bir bilgisayarcıya götürüp rica edersen cüzi bir fiyatla bios update yapacağını düşünüyorum :) .
Dostum onu düşündüm ve araştırdığım diğer makalelerde öyle bir şey yapmıyorlar demişler. Yani adama götürüp rica etsem anakartı o firmadan almadığım için anakarta birşey olursa diye o riske girmiyorlarmış.

Dostum "Bilgisayarcı" kelimesinden Vatan Computer gibi firmaları anladıysan sen makale okumaktan kafayı yakmışsın. Git mahalle bilgisayarcısına de ki ryzen 1.nesil işlemci varsa şunun biosunu yükseltebilir miyiz :) Sağlıcakla kal iyi geceler iyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı