1) MSI B350 Tomahawk Görüntü Alamama ProblemiBak sen. Sosyali takip etmiyormuşum. Konuları yönlendir de görelim.
Eyvah 5-10 tane arızalı anakart çıkmış sakın almayın.1) MSI B350 Tomahawk Görüntü Alamama Problemi
2)MSI B350M Pro-VD BIOS Güncelleme Sonrası Görüntü Gelmeme
3)Ryzen 5 1600 ve RX 580 ekrana görüntü gelmiyor
4)MSİ B350 TOMAHAWK ve GTX 1070 Görüntü Gelmeme Sorunu
Facebook platformunda da gördüm çoğu kişi MSİ, Ryzen anakartlarda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
5-10 kişi sorun yaşıyorsa alsın mı diyorsun yani? Eğer al diyorsanız ağır fanboysunuz derim. Sen memnun olabilirsin fakat çok sorun yaşayanlar da var. Başka anakartlar önermen arkadaşlara daha faydalı olacaktır.Eyvah 5-10 tane arızalı anakart çıkmış sakın almayın.
Fanboylukla ilgisi yok fazla büyütüyorsun. Mesela 100 anakarttan 5 tanesi arızalıysa bu büyük bir sorun değildir bu olasılık diğer markalarda da var Neyse daha fazla uğraşmayacağım seninle.5-10 kişi sorun yaşıyorsa alsın mı diyorsun yani? Eğer al diyorsanız ağır fanboysunuz derim. Sen memnun olabilirsin fakat çok sorun yaşayanlar da var. Başka anakartlar önermen arkadaşlara daha faydalı olacaktır.
Teşekkürler. Ben de sizinle muhatap olmak istemiyorum. İyi günler.Fanboylukla ilgisi yok fazla büyütüyorsun. Mesela 100 anakarttan 5 tanesi arızalıysa bu büyük bir sorun değildir bu olasılık diğer markalarda da var Neyse daha fazla uğraşmayacağım seninle.
1) MSI B350 Tomahawk Görüntü Alamama Problemi
2)MSI B350M Pro-VD BIOS Güncelleme Sonrası Görüntü Gelmeme
3)Ryzen 5 1600 ve RX 580 ekrana görüntü gelmiyor
4)MSİ B350 TOMAHAWK ve GTX 1070 Görüntü Gelmeme Sorunu
Facebook platformunda da gördüm çoğu kişi MSİ, Ryzen anakartlarda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.