MSI B350 PC Mate vs MSI B350M Mortar

Makaleler
7
MSI B350 PC MATE AMD B350 Soket AM4 ATX 64GB DDR4 Anakart 7A36-003R - Nanokatalog
MSI B350M MORTAR mATX Soket AM4 AMD 64GB DDR4 Anakart 7A37-002R - Nanokatalog

Her yerde PC Mate 50 TL daha pahalı bir tek burAda ucuz. Neden bilmiyorum.
İki anakart arasındaki fark nedir? PC Mate iş, Mortar oyun için dediler ama bence aralarında bir fark yok hatta PC Mate daha iyi gibi gözüktü. En başta ATX bir yapıya sahip. Yani PC Mate alırsam Mortar gibi Gaming bir anakart almadığım için ne fark olabilir ki? Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC Mate'te ekstra 2 PCI slotu, sıvı soğutma fanı için bağlantı, ekstra bir kasa fanı bağlantısı var. Mortar'da ise ekstra olarak bir optik S/PDIF portu ve VGA yerine DisplayPort çıkışı var. Aynı zamanda PC Mate'te 6 tane OFC jakı varken Mortar'da 5 tane var. Bir de boyut farkları var. Başka fark göremedim.

@astigmat13 Ben de öyle düşünüyorum. Hem ATX, hem de ek özellikler barındırıyor. Zaten PC Mate daha pahalı. Ancak çok tercih edilmeyişinden midir nedir bilmiyorum bir tek Nanokatalog'da daha ucuz Mortar'dan.
B350 PC Mate alabilirsin. Kesinlikle her ihtiyaca karşılık veriyor, kaliteli ve sorunlu da değil. Ben kendim kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı