MSI b350 tomahawk Güzel mi?

Ciddi misiniz yoksa şaka filan mı ?

MSI Anakartlar çoğunlukla kalitesiz diyorsunuz yani.

Bir ürüne sitesi karışık diye veya ben sorun yaşadım diye kalitesiz denmez. Her markanın belli başlı kötü yapıtları vardır. Önerdiğiniz Asus markanın yok mu sanıyorsunuz? Siz olaya model değilde marka olarak bakıyorsunuz. Arkadaş tomahawk nasıldır diye sormuş. Sen ise yaşadığın bir sorundan dolayı markayı yabana atmışsın.

Bende Asus markalı monitörüm de sorun yaşadım. Ölü piksel falan vardı. Bu şimdi Asus markasını kalitesiz ve kötü mü yaptı?

Bir ürüne sitesi karışık diye veya ben sorun yaşadım diye kalitesiz denmez. Her markanın belli başlı kötü yapıtları vardır. Önerdiğiniz Asus markanın yok mu sanıyorsunuz? Siz olaya model değilde marka olarak bakıyorsunuz. Arkadaş tomahawk nasıldır diye sormuş. Sen ise yaşadığın bir sorundan dolayı markayı yabana atmışsın.

Bende Asus markalı monitörüm de sorun yaşadım. Ölü piksel falan vardı. Bu şimdi Asus markasını kalitesiz ve kötü mü yaptı?
Neden her şeyi yanlış anlıyorsunuz ? Tamam hatamı kabullendim bitti gitti neden üstüme geliyorsunuz sorabilirmiyim lütfen ?

Tamam uzamasın konu. Yaşasın Foxconn.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı